IndeksIndeks  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share

Desiree Leclair - Sowa Liberte

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Sebastian Machiavelli
Sebastian Machiavelli

Desiree Leclair - Sowa Liberte  - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Desiree Leclair - Sowa Liberte    Desiree Leclair - Sowa Liberte  - Page 2 EmptyCzw 11 Lut 2016, 00:27

Cytat :
Najpiękniejsza!
Wiem, że się dawno nie odzywałem, ale chciałem, żebyś za mną zatęskniła. Trochę się przeliczyłem, bo myślałem, że wyślesz mi tysiące sów, a tu cisza. Czy nie jestem dla ciebie wystarczający? Masz już kogoś na boku?
W sumie piszę w trochę innej sprawie, ale do tego też wrócimy.
Dostałem pod opiekę uczennicę, aż skończy 17 lat. Czy one lubią jak się proponuje im kupienie sukienek? I czy muszę kupować im te rzeczy, które są Wam, kobietom potrzebne podczas okresu? Czy mam się dziewczyny pytać czy ma? Muszę pilnować, żeby nie zrobiła dzieci. Nie chcę zostać dziadkiem.
Pomożesz mi? Potrzebuję rady.

Umówisz się ze mną na kawę i zostaniesz na noc?

Sebastian
Anonim
Anonim

PisanieTemat: Re: Desiree Leclair - Sowa Liberte    Desiree Leclair - Sowa Liberte  - Page 2 EmptyPon 29 Lut 2016, 19:42

Znikąd pojawiła się sowa ubrana w czapkę świętego Mikołaja. Ptaszysko wyglądało trochę obłąkańczo, gdy strzelało oczami na prawo i lewo, pakowało się w ramiona utrudniając odczepienie liściku. Świąteczna gorączka ogarnęła nawet sowy.

Cytat :
Pani Desiree Leclair,

Serdecznie zapraszamy Cię na okres świąt bożonarodzeniowych w skromne progi Dziurawego Kotła. Pub został przez nas wynajęty na cały tydzień, abyśmy mogli się wszyscy tam pomieścić. Traktujemy Cię jak członka naszej rodziny, bo jak wiadomo, rodzinę można sobie wybrać nawet jeśli nie jesteśmy związani więzami krwi.
Wraz z dniem dwudziestego trzeciego grudnia Pub jest do naszej dyspozycji, także możesz się wprowadzać dzień wcześniej. Pokojów nie zabraknie. Nie zapomnij wziąć ze sobą jemioły, prezentów, opłatków, jednej potrawy, jednej bombki, swego pupila (w końcu przemówią ludzkim głosem, wierzymy w to!).
To będą święta spędzone w przyjaznym gronie, więc jeśli nie wyjeżdżasz w dal, przyjedź do nas.

Wesołych świąt życzy
Spółka Hejterów S.A.
Cam Fawley
Cam Fawley

PisanieTemat: Re: Desiree Leclair - Sowa Liberte    Desiree Leclair - Sowa Liberte  - Page 2 EmptySro 13 Kwi 2016, 10:17

Cytat :
Zaproszenie

Mamy zaszczyt zaprosić, wraz z osobą towarzyszącą,

na uroczysty ślub

~Leslie Kyli Payton Haldane oraz Cameliusa Fawley'a~,

który odbędzie się 28 grudnia 1977 roku w posiadłości rodziny Fawley,

mieszczącej się pod Londynem przy Elizabeth Field numer 7.

Bardzo prosimy o zabranie ze sobą dobrego humoru i mnóstwa sił,

które będą potrzebne do przetańczenia całej nocy.

O muzykę zadba znany zespół Warczące Hipogryfy,

a po weselu każdy otrzyma od pary młodej prezent w postaci torby

czekoladowych pralin Fawley'ów.

Prosimy o potwierdzenie obecności.

♥ Leslie Haldane oraz Cam Fawley ♥

Alice Guardi
Alice Guardi

PisanieTemat: Re: Desiree Leclair - Sowa Liberte    Desiree Leclair - Sowa Liberte  - Page 2 EmptyNie 17 Kwi 2016, 14:53

List napisany do Desiree był chaotyczny i skrobany w pośpiechu.
Cytat :
Desiree,
Nie uwierzysz. Jestem dziewczyną Aleca. Mojego księcia. Strasznie się boję, co powie na to Lesie, ale jestem taka szczęśliwa!
Alice
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Desiree Leclair - Sowa Liberte    Desiree Leclair - Sowa Liberte  - Page 2 Empty

Desiree Leclair - Sowa Liberte

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Desiree Leclair
» Desiree Leclair
» Dom Ingrid Skarskard oraz Desiree Leclair [Wielka Brytania, Środek Lasu]
» Sowa
» Sowa Randalla

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Marudersi ::