Porunn Fimmel
| Temat: Re: Puchacz Arii, Prince Charming Wto 16 Lut 2016, 01:37 | |
| - Cytat :
- Ario!
Wzięłam do serca Twoje rady i postanowiłam poprawić humor Enzo. Znalazłam ostatnio miejsce w lesie. Jest strasznie dziwne - wielka polana, drzewo i huśtawka. Ostatnio długo tam nie siedziałam, jednak postanowiłam, że zabiorę tam Romulusa. Właśnie się wybieram z niespodzianką dla niego. Życz mi szczęścia, żeby mój pomysł okazał się strzałem w dziesiątkę.
Ja też Cię kocham, Porunn |
|
Kai Rowan
| Temat: Re: Puchacz Arii, Prince Charming Sro 17 Lut 2016, 00:01 | |
| Jego wysokość Kot maszerował sobie przez korytarze w wieży Krukonów. Odkrywał nowe drapaki w postaci nowych sof i foteli, a z dywanu zrobił sobie jedno z miejsc na załatwienie swoich potrzeb. Chyba zgubił właściciela, bo nie zaszedł w stronę dormitorium chłopców, tylko dziewcząt. Wślizgnął się do łóżka Arii Fimmel i miauknął jej prosto w twarz, czekając, z wymalowanym na kocim pysku oburzeniem. Gdy dziewczyna się mu przyjrzała, mogła dostrzec metalową plakietkę, na której magicznie pojawił się napis - pojawiał się zawsze, kiedy kot się zgubił. - Cytat :
- Cześć, jestem Hunter.
Mój niewolnik Kai panicznie boi się ciemności i zasnąć beze mnie nie potrafi. Muszę go chronić, ale za nic nie potrafię odnaleźć drogi powrotnej. Pomożesz mi? |
|
Enzo Romulus
| Temat: Re: Puchacz Arii, Prince Charming Czw 24 Mar 2016, 10:22 | |
| Niewielka sówka z trudem dostarczyła kosz słodyczy z Miodowego Królestwa do którego przyczepiono bilecik następującej treści: - Cytat :
- Wesołych Świąt, Ario!
Enzo
PS. Dziękuję za uratowanie życia- masz we mnie dłużnika. |
|
Jonathan Prior
| Temat: Re: Puchacz Arii, Prince Charming Wto 29 Mar 2016, 20:11 | |
| Prezent choinkowy od (nie)tajemniczego nadawcy. Była to ciężka kwadratowa paczka owinięta w pognieciony szary papier. Wystarczyło pomacać tam i ówdzie, aby domyślić się, że to książka. Pięć punktów dla Ravenclawu za domysły. Tytuł: "Jak higienicznie i humanitarnie wyrywać i wekować wątroby gumochłonów pospolitych." Autor: Josh Soguaro El Armanaldo Data wydania: 1763 rok.
|
|
Redaktor
| Temat: Re: Puchacz Arii, Prince Charming Sro 20 Kwi 2016, 00:19 | |
| - Cytat :
- Jedna ze szkolnych sów wrzuciła do owsianki najnowszy numer Lustra.
|
|
Sponsored content
| Temat: Re: Puchacz Arii, Prince Charming | |
| |
|