IndeksIndeks  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share

Puchacz Arii, Prince Charming

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
AutorWiadomość
Porunn Fimmel
Porunn Fimmel

Puchacz Arii, Prince Charming - Page 7 Empty
PisanieTemat: Re: Puchacz Arii, Prince Charming   Puchacz Arii, Prince Charming - Page 7 EmptyWto 16 Lut 2016, 01:37

Cytat :
Ario!
Wzięłam do serca Twoje rady i postanowiłam poprawić humor Enzo. Znalazłam ostatnio miejsce w lesie. Jest strasznie dziwne - wielka polana, drzewo i huśtawka. Ostatnio długo tam nie siedziałam, jednak postanowiłam, że zabiorę tam Romulusa. Właśnie się wybieram z niespodzianką dla niego. Życz mi szczęścia, żeby mój pomysł okazał się strzałem w dziesiątkę.

Ja też Cię kocham,
Porunn
Kai Rowan
Kai Rowan

PisanieTemat: Re: Puchacz Arii, Prince Charming   Puchacz Arii, Prince Charming - Page 7 EmptySro 17 Lut 2016, 00:01

Jego wysokość Kot maszerował sobie przez korytarze w wieży Krukonów. Odkrywał nowe drapaki w postaci nowych sof i foteli, a z dywanu zrobił sobie jedno z miejsc na załatwienie swoich potrzeb. Chyba zgubił właściciela, bo nie zaszedł w stronę dormitorium chłopców, tylko dziewcząt. Wślizgnął się do łóżka Arii Fimmel i miauknął jej prosto w twarz, czekając, z wymalowanym na kocim pysku oburzeniem. Gdy dziewczyna się mu przyjrzała, mogła dostrzec metalową plakietkę, na której magicznie pojawił się napis - pojawiał się zawsze, kiedy kot się zgubił.

Cytat :
Cześć, jestem Hunter.
Mój niewolnik Kai panicznie boi się ciemności i zasnąć beze mnie nie potrafi.
Muszę go chronić, ale za nic nie potrafię odnaleźć drogi powrotnej.
Pomożesz mi?
Enzo Romulus
Enzo Romulus

PisanieTemat: Re: Puchacz Arii, Prince Charming   Puchacz Arii, Prince Charming - Page 7 EmptyCzw 24 Mar 2016, 10:22

Niewielka sówka z trudem dostarczyła kosz słodyczy z Miodowego Królestwa do którego przyczepiono bilecik następującej treści:

Cytat :
Wesołych Świąt, Ario!
Enzo

PS. Dziękuję za uratowanie życia- masz we mnie dłużnika.
Jonathan Prior
Jonathan Prior

PisanieTemat: Re: Puchacz Arii, Prince Charming   Puchacz Arii, Prince Charming - Page 7 EmptyWto 29 Mar 2016, 20:11

Prezent choinkowy od (nie)tajemniczego nadawcy. Była to ciężka kwadratowa paczka owinięta w pognieciony szary papier. Wystarczyło pomacać tam i ówdzie, aby domyślić się, że to książka. Pięć punktów dla Ravenclawu za domysły.
Tytuł: "Jak higienicznie i humanitarnie wyrywać i wekować wątroby gumochłonów pospolitych."
Autor: Josh Soguaro El Armanaldo
Data wydania: 1763 rok.
Redaktor
Redaktor

PisanieTemat: Re: Puchacz Arii, Prince Charming   Puchacz Arii, Prince Charming - Page 7 EmptySro 20 Kwi 2016, 00:19

Cytat :
Jedna ze szkolnych sów wrzuciła do owsianki najnowszy numer Lustra.
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Puchacz Arii, Prince Charming   Puchacz Arii, Prince Charming - Page 7 Empty

Puchacz Arii, Prince Charming

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 7 z 7Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Similar topics

-
» Puchacz Cyzi
» Puchacz Frejr
» puchacz Greengrassa
» Puchacz Kawaii Potato!
» Nektar - Puchacz Severusa

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Marudersi ::