|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Aristos Lacroix
| Temat: Re: Oceń podpis Sro 29 Kwi 2015, 03:27 | |
| Denerwuje mnie napis w rogu, ale pomijając to generalnie jestem zdania, że podpis masz przepro, słoneczko. Zresztą, u Wandy podpisy też masz zawsze pierwsza klasa, kiedyś cię muszę zaprząc do swojego bo-mi-się-nigdy-nie-chce. 10/10 |
| | | Gość
| Temat: Re: Oceń podpis Czw 30 Kwi 2015, 18:49 | |
| Podpis jest bardzo ładny. Śliczny gif, pasujący do avataru, kolorystyka jest cudowna. Nie lubię jednak piosenki, którą masz w podpisie i płaczę nieco za brakiem HTML ;c 8/10 |
| | | Vincent Pride
| Temat: Re: Oceń podpis Czw 30 Kwi 2015, 18:57 | |
| Estetyczny, pasujący do avatara, jak dla mnie maks - 10/10. Trzy razy tak, przechodzisz dalej. |
| | | Aeron Steward
| Temat: Re: Oceń podpis Czw 30 Kwi 2015, 20:00 | |
| Podobają mi się te zielonkawe efekty na gifach. No i tekst fajny, czyli 10 bo jakżeby inaczej |
| | | Sofia L. Clinton
| Temat: Re: Oceń podpis Sro 06 Maj 2015, 10:06 | |
| Arciu. Tekst jak najbardziej pasuje do postaci, ale gif mnie już trochę znudził. Może czas na zmiany? Na pewno jest czas na zmiany.
Trochę przeraża mnie taki Steward. 7. |
| | | Adam Morgan
| Temat: Re: Oceń podpis Nie 17 Maj 2015, 16:34 | |
| Zmysłowy, nie powiem! Ładna kobieta,ale czy podpis coś sugeruje? Nie wiem natomiast co znaczy tekst pod avatarem, ach ta moja nieznajomość języka.
8/10 |
| | | Aristos Lacroix
| Temat: Re: Oceń podpis Pon 18 Maj 2015, 19:17 | |
| Nurtuje mnie pochodzenie tych gifów, cholera. Z czego te diabły? W każdym razie, estetycznie i ze smakiem, przyjemnie się na to patrzy i nie rozprasza za bardzo, tekst też jakoby mocno na propsie, dziękuję, pozdrawiam, 10/10. |
| | | Aeron Steward
| Temat: Re: Oceń podpis Pon 18 Maj 2015, 19:22 | |
| Jak poprzednie jakoś mi nie przypadały do gustu, to te co teraz masz są nawet fajne :P a i podpis ciekawy :p dam tak 9.37/10 ;> |
| | | Wanda Whisper
| Temat: Re: Oceń podpis Pon 18 Maj 2015, 19:25 | |
| Tryliard. Jest o wiele, wiele lepiej. I nie dlatego, bo ja wybierałam gify, ale dlatego, że jest to nowe. Świeże, cudowne.
Pierwszy gif jest hipnotyzujący i to właśnie tak sobie wyobrażałam zawsze Arcia! |
| | | Evan Rosier
| Temat: Re: Oceń podpis Pon 18 Maj 2015, 19:52 | |
| Trochę mocno smutek i rozpacz, ale czaję, że to taki okres w życiu Wandy. W każdym razie wydaje mi się jednak, że miewałaś lepsze, tutaj strasznie depresyjne klimaty. 7/10
nie oceniam, ale się pogapię trochę, bo ten Shiloh taki fajny. ;> |
| | | Sergie Lémieux
| Temat: Re: Oceń podpis Sob 25 Lip 2015, 23:36 | |
| Temat taki martwy... wąs arystokraty! A masz 10, lepsze od poprzedniego! |
| | | Porunn Fimmel
| Temat: Re: Oceń podpis Sob 25 Lip 2015, 23:37 | |
| 8/10, całkiem w porządku ten Serek :D |
| | | Ben Watts
| Temat: Re: Oceń podpis Sob 25 Lip 2015, 23:43 | |
| 9/10, bo gify i tekst taki pieruński, ale mogłoby być bardziej fensi |
| | | Rosalie Rabe
| Temat: Re: Oceń podpis Nie 26 Lip 2015, 18:50 | |
| 9/ 10, świetne gify, chociaż poprzednie bardziej mi się podobały. No i ten cytat z inicjałami, perfecto! |
| | | Cú Chulainn O'Connor
| Temat: Re: Oceń podpis Nie 26 Lip 2015, 19:38 | |
| 8,5/10 - ładny, bardzo przyjemny dla oka, tylko ten gif po lewej jakoś mi nie pasuje do całokształtu i do Rose - poza tym zacnie, zacnie. Ładna czcionka~ |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Oceń podpis | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |