|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość
| Temat: Re: Oceń podpis Sro 04 Lut 2015, 14:24 | |
| Ktoś tu dorobił się nowego podpisu... Co za klata! XD 10 |
| | | Sergie Lémieux
| Temat: Re: Oceń podpis Pią 06 Lut 2015, 23:30 | |
| Uwielbiam te gify Artiego, ten jak go odciągają jest epicki! No i czcionka fajna :D 10 |
| | | Gość
| Temat: Re: Oceń podpis Sob 07 Lut 2015, 12:23 | |
| |
| | | Gość
| Temat: Re: Oceń podpis Czw 12 Lut 2015, 23:37 | |
| |
| | | Cathalyst Rifflesione
| Temat: Re: Oceń podpis Pią 13 Lut 2015, 01:02 | |
| Ładny, leśna wiedźma hasa ze skrzypcami!
10 bo nie mam zastrzeżeń :D No i rodzina w końcu |
| | | Harry Milton
| Temat: Re: Oceń podpis Nie 22 Lut 2015, 21:30 | |
| 6,5/10
Jestem zwolennikiem minimalistycznych podpisów, a upstryczenie go w 3 obrazki przekracza moje pojmowanie dobrego smaku. Trzy różne miny jakoś do mnie nie przemawiają, bo wydaje mi się że mam do czynienia z człowiekiem o ... roztrojeniu jaźni. Nie mogę jednak ocenić nisko, bo jest wykonany zgrabnie, w tej samej wielkości gify i cień rzucany na tło forum. Nie rozumiem tylko po co ten podpis postaci, który ostatnio stał się dziwnie modny. |
| | | Cú Chulainn O'Connor
| Temat: Re: Oceń podpis Nie 22 Lut 2015, 21:38 | |
| 9/10 - osobiście lubię ten podpis tylko wydaje mi się, że jako prostokąt byłby nieco bardziej estetyczny. Ale to moje jedyne zastrzeżenie |
| | | Sofia L. Clinton
| Temat: Re: Oceń podpis Pon 23 Lut 2015, 11:28 | |
| Na gifie Cu wydaje się być o wiele starszy niż jest w rzeczywistości na fabule. Ale i tak to fajnie wygląda, magicznie. Ma w sobie coś co przyciąga wzrok. Zdałaby się inna czcionka do podpisu, może trochę ciemniejsza? Za całokształt dam jednak 8. ;)
Ale za av masz myljon. |
| | | Yumi Mizuno
| Temat: Re: Oceń podpis Nie 08 Mar 2015, 20:04 | |
| Ten gif jest niesamowity! 10 C: |
| | | Eric Henley
| Temat: Re: Oceń podpis Pią 13 Mar 2015, 03:52 | |
| Bardzo łagodny, nie kłuje w oczy, po prostu śliczny( ładna niebieska rameczka w barwach domu którą chwalę nie tylko dlatego, żeby sam mam podobną) Tekst nie do końca wiem jak ocenić, więc chyba wstrzymam się od przyznawania cyferki, ale całokształt mi się podoba :) |
| | | Skai Wilson
| Temat: Re: Oceń podpis Pią 13 Mar 2015, 09:44 | |
| Ten czerwony nieco razi mnie po oczach, wiec daję 8/10 : ) |
| | | Wanda Whisper
| Temat: Re: Oceń podpis Pią 13 Mar 2015, 10:32 | |
| SKAI! Dorwałam Cię. ;>
Nie umiem zrobić takiej fikuśnej ramki, więc jeżeli zrobiłaś to sama, to chcę wiedzieć co i jak. Nono, Skai taka baletnica i tylko z tatusiem tańczy słyszałam. A raczej tylko on z nią. Ogólnie całościowo mi przypadł do gustu [bo czcionka jest również hipnotajzyn], aczkolwiek może zdałoby się zmienić tekst na inny cytat? Ale łap dychę. <3 |
| | | Gość
| Temat: Re: Oceń podpis Pią 10 Kwi 2015, 14:03 | |
| Bardzo ładny. Ogólnie lubię tę aktorkę (film też), masz wielki plus za to, że użyłaś choć trochę HTML. Jedyne co mi się nie podoba, to to, że ten napis z imieniem i nazwiskiem nie jest biały. 9 |
| | | Eric Henley
| Temat: Re: Oceń podpis Sro 15 Kwi 2015, 00:42 | |
| Ja z kolei przyczepię się do zbyt dużej ilości białego i niezbyt czytelnego napisu, aczkolwiek moja druga postać również ceni mistrza świata dysku, soł za Prachetta masz 11/10 :)
|
| | | Sofia L. Clinton
| Temat: Re: Oceń podpis Czw 23 Kwi 2015, 14:56 | |
| |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Oceń podpis | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |