IndeksIndeks  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share

Oceń avatar

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 32  Next
AutorWiadomość
Sergie Lémieux
Sergie Lémieux

Oceń avatar - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 5 EmptyWto 04 Sie 2015, 20:38

Bardzo ciekawy, ale wydaje mi się lekko niewyraźny. Ale to może wina tel.
Jestem na tak!
Rosalie Rabe
Rosalie Rabe

PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 5 EmptyWto 04 Sie 2015, 21:48

Zdecydowanie wolałam poprzedni, ale ten nie jest taki zły. 7/10~
Riaan van Vuuren
Riaan van Vuuren

PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 5 EmptySro 05 Sie 2015, 00:31

Bardzo ładny avatar, buzia uśmiechnięta, osoba wygląda na 17 lat. Zdecydowanie na plus w porównaniu do poprzednich. 9/10
Katerina E. Argent
Katerina E. Argent

PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 5 EmptyPią 07 Sie 2015, 16:06

Dycha. xD Gdybym dała mniej potem miałabym kac moralny xD
Gilgamesh von Grossherzog

PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 5 EmptyPią 07 Sie 2015, 16:46

Taka trochę retro - lubie takie klimaty :> zgrabne osiem :>
Gwendolyn Scrimgeour
Gwendolyn Scrimgeour

PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 5 EmptyPią 07 Sie 2015, 17:14

ubierz się! 5
Sergie Lémieux
Sergie Lémieux

PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 5 EmptyPią 07 Sie 2015, 23:48

Ni pamiętam, czy oceniałem ten avek (chyba tak), ale ta dopiska z huffem zmusza mnie do wystawienia 10 xD
Porunn Fimmel
Porunn Fimmel

PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 5 EmptyPią 07 Sie 2015, 23:56

Tamten lepszy. Ten wygląda jak taki przysłowiowy piz... piernik.
6/10 oj słaaaabo.
Rosalie Rabe
Rosalie Rabe

PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 5 EmptySob 08 Sie 2015, 18:21

6/10 - jestem fanką tego biało-czarnego, co się Pierun tak super uśmiecha. Na tym wygląda trochę, jakby nie ogarniała.
Katerina E. Argent
Katerina E. Argent

PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 5 EmptySob 08 Sie 2015, 18:48

Jejka, jakbym mogła to bym brała :3

Miljony <3
Gość

PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 5 EmptyPon 10 Sie 2015, 09:26

Podoba mi się za te barwy i buty xD
Ogólnie daję 10 dla Ciebie

PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 5 EmptyCzw 13 Sie 2015, 03:56

Sam wizerunek mi niespecjalnie podchodzi, ale podoba mi się taki paradoksalny most pomiędzy tajemniczością a zainteresowaniem, więc dam mocne 7+
Wanda Whisper
Wanda Whisper

PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 5 EmptyCzw 13 Sie 2015, 08:54

Gil, jeden z lepszych avatarów. Naprawdę. Taką koszulkę sama bym nosiła. Dyyyyszka dla Ciebie. <3
Francis T. Lacroix
Francis T. Lacroix

PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 5 EmptyCzw 13 Sie 2015, 22:40

Sytuacja tak bardzo zła, facepalm wiele, wow

A tak poważnie, DżejLo ma masę zdjęć w tym masę zdjęć słabych i przeciętnych. Większość z tych lepszych i ciekawszych już miałaś na avatarze (dziewoja z kwiatuszkami for the win) ale ten też jest nie najgorszy. Oddaje nastrój postaci i pasuje do imejdżu forum (to się ceni) czyli jest bardzo elegancko. I krukońska rameczka!

Bardzo dobry, nie najlepszy Twój, bo z natury lubię wesołe, ale jest bardzo solidny i ładnie się broni. 9/10, Wando!
Rosalie Rabe
Rosalie Rabe

PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 5 EmptyCzw 13 Sie 2015, 22:41

10/10, przechodzisz dalej, kocham Cię
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 5 Empty

Oceń avatar

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 5 z 32Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 32  Next

Similar topics

-
» Oceń avatar
» Oceń podpis
» Skala ocen