|
|
Kiedy? When? Cuándo? Wann? Kogda? (i gdzie) | Pierwsza połowa lipca | | 2% | [ 1 ] | Druga połowa lipca | | 2% | [ 1 ] | Pierwsza połowa sierpnia | | 11% | [ 5 ] | Druga połowa sierpnia | | 26% | [ 12 ] | Tylko w tygodniu | | 6% | [ 3 ] | Tylko weekendy | | 17% | [ 8 ] | Warszawa | | 23% | [ 11 ] | Gdzie indziej | | 2% | [ 1 ] | Bydgoski konwent | | 4% | [ 2 ] | Warszawski konwent | | 6% | [ 3 ] |
| Wszystkich Głosów : 47 | | |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Ben Watts
| Temat: Re: Marudne Randewu. Sob 16 Maj 2015, 20:45 | |
| Jestem za, chociaż łatwiej będzie chyba opylić po nerce~ Zróbmy coś swojego, ogarniemy wedle własnych widzimisię. |
|
| |
Vincent Pride
| Temat: Re: Marudne Randewu. Sob 16 Maj 2015, 20:53 | |
| Jestem za, a nawet przeciw. A tak poważnie to podpisuję ten cyrograf krwią i mogę jechać z Wami w świat. |
|
| |
Porunn Fimmel
| Temat: Re: Marudne Randewu. Sob 16 Maj 2015, 21:32 | |
| Jedźmy do mnie. Mam dom z ogrodem. |
|
| |
Francis T. Lacroix
| Temat: Re: Marudne Randewu. Sob 16 Maj 2015, 21:44 | |
| Ej, to nie jest głupi pomysł. Gdyby ktoś udostępnił podwórko to ogarnęłoby się namioty i jakieś ognisko albo coś! Wyszłoby po taniości i puf! Przygoda. |
|
| |
Ben Watts
| Temat: Re: Marudne Randewu. Sob 16 Maj 2015, 21:58 | |
| Jestem za okupacją ogródka, ale może gdzieś bliżej, bo Pierunowy Przemyśl to koniec świata .__. |
|
| |
Aristos Lacroix
| Temat: Re: Marudne Randewu. Sob 16 Maj 2015, 22:03 | |
| Hm. W sumie, ja mogłabym mieć takie miejsce. Ale nie wiem czy wszystkim po drodze na dolny śląsk bo to też kuniec światów i cywilizacji. |
|
| |
Wanda Whisper
| Temat: Re: Marudne Randewu. Nie 17 Maj 2015, 10:31 | |
| Bożeszjezusmaria.
Ogarnijmy coś, plox. Ale nie wtedy kiedy muszę być w pracy/gdzie indziej/na Woodstocku. Cokolwiek, gdziekolwiek, byle byłby dobry dojazd i piękna pogoda. |
|
| |
Katerina E. Argent
| Temat: Re: Marudne Randewu. Nie 17 Maj 2015, 11:12 | |
| A ja mam propozycję i tak trochę wrednie wywołam Lilkę do tablicy - dałoby się w Przyju? Bo tam miejsce było, jakoś byśmy też się upchali w dwóch domkach pewnie, grill można by zrobić i nad jeziorko pójść. :x |
|
| |
Francis T. Lacroix
| Temat: Re: Marudne Randewu. Czw 11 Cze 2015, 21:29 | |
| Odświeżam wątek, bo ciut temat upadł.
Padła ze strony Murph na CB propozycja randewu w stolicy, może coś w Sierpniu, jakieś spotkanko udałoby się nakręcić? Przemów, proszę, narodzie!
|
|
| |
Riaan van Vuuren
| Temat: Re: Marudne Randewu. Czw 11 Cze 2015, 22:05 | |
| Jeśli będzie to w 100lycy i będę wtedy w Polsce to czemu nie :) |
|
| |
Mary McDonald
| Temat: Re: Marudne Randewu. Czw 11 Cze 2015, 22:35 | |
| *wychyla się nieśmiało* w czasie wakacji (od połowy lipca wszystkie terminy mi pasują) mogę się na takim zjeździe zjawić - Warszawa super opcja, przynajmniej dla mnie. |
|
| |
Wanda Whisper
| Temat: Re: Marudne Randewu. Czw 11 Cze 2015, 23:53 | |
| Ja też jestem za! I Ben się też podpisuje dwiema łapkami. Zapraszamy do stolicy. ;> |
|
| |
Rosalie Rabe
| Temat: Re: Marudne Randewu. Czw 11 Cze 2015, 23:55 | |
| |
|
| |
Murphy Hathaway
| Temat: Re: Marudne Randewu. Pią 12 Cze 2015, 07:34 | |
| Ja tez ale to nietrudno sie domyślić :D Tylko proszę proszę proszę - po 16/17 sierpnia! |
|
| |
Lily Evans
| Temat: Re: Marudne Randewu. Pią 12 Cze 2015, 10:41 | |
| Zrobiłam ankietę, żeby to jakoś wizualnie lepiej do mnie trafiało. Można wybrać oczywiście kilka opcji. Plus w postach dokładniejsze informacje ciut dawać. Szczerze mówiąc, ja bym była za tym Bydgoskim konwentem i jakimś larpem (a nóż ktoś się dzięki temu zjawi!). ♥ Oczywiście, jeśli Merlin pozwoli, oprócz tego nie mam nic przeciwko dodatkowemu spotkaniu kiedyś, gdzieś. :) |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Marudne Randewu. | |
| |
|
| |
|