IndeksIndeks  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share

Marudne Randewu.

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Kiedy? When? Cuándo? Wann? Kogda? (i gdzie)
Pierwsza połowa lipca
Marudne Randewu. - Page 2 Vote_lcap2%Marudne Randewu. - Page 2 Vote_rcap
 2% [ 1 ]
Druga połowa lipca
 2% [ 1 ]
Pierwsza połowa sierpnia
Marudne Randewu. - Page 2 Vote_lcap11%Marudne Randewu. - Page 2 Vote_rcap
 11% [ 5 ]
Druga połowa sierpnia
Marudne Randewu. - Page 2 Vote_lcap26%Marudne Randewu. - Page 2 Vote_rcap
 26% [ 12 ]
Tylko w tygodniu
Marudne Randewu. - Page 2 Vote_lcap6%Marudne Randewu. - Page 2 Vote_rcap
 6% [ 3 ]
Tylko weekendy
Marudne Randewu. - Page 2 Vote_lcap17%Marudne Randewu. - Page 2 Vote_rcap
 17% [ 8 ]
Warszawa
Marudne Randewu. - Page 2 Vote_lcap23%Marudne Randewu. - Page 2 Vote_rcap
 23% [ 11 ]
Gdzie indziej
 2% [ 1 ]
Bydgoski konwent
Marudne Randewu. - Page 2 Vote_lcap4%Marudne Randewu. - Page 2 Vote_rcap
 4% [ 2 ]
Warszawski konwent
Marudne Randewu. - Page 2 Vote_lcap6%Marudne Randewu. - Page 2 Vote_rcap
 6% [ 3 ]
Wszystkich Głosów : 47

AutorWiadomość
Ben Watts
Ben Watts

Marudne Randewu. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Marudne Randewu.   Marudne Randewu. - Page 2 EmptySob 16 Maj 2015, 20:45

Jestem za, chociaż łatwiej będzie chyba opylić po nerce~ Zróbmy coś swojego, ogarniemy wedle własnych widzimisię.
Vincent Pride
Vincent Pride

PisanieTemat: Re: Marudne Randewu.   Marudne Randewu. - Page 2 EmptySob 16 Maj 2015, 20:53

Jestem za, a nawet przeciw. A tak poważnie to podpisuję ten cyrograf krwią i mogę jechać z Wami w świat.
Porunn Fimmel
Porunn Fimmel

PisanieTemat: Re: Marudne Randewu.   Marudne Randewu. - Page 2 EmptySob 16 Maj 2015, 21:32

Jedźmy do mnie. Mam dom z ogrodem.
Francis T. Lacroix
Francis T. Lacroix

PisanieTemat: Re: Marudne Randewu.   Marudne Randewu. - Page 2 EmptySob 16 Maj 2015, 21:44

Ej, to nie jest głupi pomysł. Gdyby ktoś udostępnił podwórko to ogarnęłoby się namioty i jakieś ognisko albo coś! Wyszłoby po taniości i puf! Przygoda.
Ben Watts
Ben Watts

PisanieTemat: Re: Marudne Randewu.   Marudne Randewu. - Page 2 EmptySob 16 Maj 2015, 21:58

Jestem za okupacją ogródka, ale może gdzieś bliżej, bo Pierunowy Przemyśl to koniec świata .__.
Aristos Lacroix
Aristos Lacroix

PisanieTemat: Re: Marudne Randewu.   Marudne Randewu. - Page 2 EmptySob 16 Maj 2015, 22:03

Hm. W sumie, ja mogłabym mieć takie miejsce. Ale nie wiem czy wszystkim po drodze na dolny śląsk bo to też kuniec światów i cywilizacji.
Wanda Whisper
Wanda Whisper

PisanieTemat: Re: Marudne Randewu.   Marudne Randewu. - Page 2 EmptyNie 17 Maj 2015, 10:31

Bożeszjezusmaria.

Ogarnijmy coś, plox. Ale nie wtedy kiedy muszę być w pracy/gdzie indziej/na Woodstocku. Cokolwiek, gdziekolwiek, byle byłby dobry dojazd i piękna pogoda.
Katerina E. Argent
Katerina E. Argent

PisanieTemat: Re: Marudne Randewu.   Marudne Randewu. - Page 2 EmptyNie 17 Maj 2015, 11:12

A ja mam propozycję i tak trochę wrednie wywołam Lilkę do tablicy - dałoby się w Przyju? Bo tam miejsce było, jakoś byśmy też się upchali w dwóch domkach pewnie, grill można by zrobić i nad jeziorko pójść. :x
Francis T. Lacroix
Francis T. Lacroix

PisanieTemat: Re: Marudne Randewu.   Marudne Randewu. - Page 2 EmptyCzw 11 Cze 2015, 21:29

Odświeżam wątek, bo ciut temat upadł.

Padła ze strony Murph na CB propozycja randewu w stolicy, może coś w Sierpniu, jakieś spotkanko udałoby się nakręcić? Przemów, proszę, narodzie!

Riaan van Vuuren
Riaan van Vuuren

PisanieTemat: Re: Marudne Randewu.   Marudne Randewu. - Page 2 EmptyCzw 11 Cze 2015, 22:05

Jeśli będzie to w 100lycy i będę wtedy w Polsce to czemu nie :)
Mary McDonald
Mary McDonald

PisanieTemat: Re: Marudne Randewu.   Marudne Randewu. - Page 2 EmptyCzw 11 Cze 2015, 22:35

*wychyla się nieśmiało* w czasie wakacji (od połowy lipca wszystkie terminy mi pasują) mogę się na takim zjeździe zjawić - Warszawa super opcja, przynajmniej dla mnie.
Wanda Whisper
Wanda Whisper

PisanieTemat: Re: Marudne Randewu.   Marudne Randewu. - Page 2 EmptyCzw 11 Cze 2015, 23:53

Ja też jestem za! I Ben się też podpisuje dwiema łapkami. Zapraszamy do stolicy. ;>
Rosalie Rabe
Rosalie Rabe

PisanieTemat: Re: Marudne Randewu.   Marudne Randewu. - Page 2 EmptyCzw 11 Cze 2015, 23:55

Będę, ni ma bata
Murphy Hathaway
Murphy Hathaway

PisanieTemat: Re: Marudne Randewu.   Marudne Randewu. - Page 2 EmptyPią 12 Cze 2015, 07:34

Ja tez ale to nietrudno sie domyślić :D
Tylko proszę proszę proszę - po 16/17 sierpnia!
Lily Evans
Lily Evans

PisanieTemat: Re: Marudne Randewu.   Marudne Randewu. - Page 2 EmptyPią 12 Cze 2015, 10:41

Zrobiłam ankietę, żeby to jakoś wizualnie lepiej do mnie trafiało. Można wybrać oczywiście kilka opcji. Plus w postach dokładniejsze informacje ciut dawać.
Szczerze mówiąc, ja bym była za tym Bydgoskim konwentem i jakimś larpem (a nóż ktoś się dzięki temu zjawi!). ♥ Oczywiście, jeśli Merlin pozwoli, oprócz tego nie mam nic przeciwko dodatkowemu spotkaniu kiedyś, gdzieś. :)
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Marudne Randewu.   Marudne Randewu. - Page 2 Empty

Marudne Randewu.

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 2 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Marudersi :: 
Fasolkowo
 :: 
Archiwum
 :: Wydarzenia