|
|
Kiedy? When? Cuándo? Wann? Kogda? (i gdzie) | Pierwsza połowa lipca | | 2% | [ 1 ] | Druga połowa lipca | | 2% | [ 1 ] | Pierwsza połowa sierpnia | | 11% | [ 5 ] | Druga połowa sierpnia | | 26% | [ 12 ] | Tylko w tygodniu | | 6% | [ 3 ] | Tylko weekendy | | 17% | [ 8 ] | Warszawa | | 23% | [ 11 ] | Gdzie indziej | | 2% | [ 1 ] | Bydgoski konwent | | 4% | [ 2 ] | Warszawski konwent | | 6% | [ 3 ] |
| Wszystkich Głosów : 47 | | |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Francis T. Lacroix
| Temat: Marudne Randewu. Sob 16 Maj 2015, 12:04 | |
| Obywatelki, obywatele. Ktoś wygrzebał w czeluściach internetu takie oto coś KLIK . Pytanie brzmi, czy ze względu na tematykę może ktoś chciałby się na takiej imprezie pojawić? Można by spróbować ogarnąć prelekcję związaną z promocją marud, albo po prostu się spotkać, albo zrobić Larpowe co nieco? Narodzie, przemów.
Ostatnio zmieniony przez Francis T. Lacroix dnia Czw 11 Cze 2015, 21:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Aristos Lacroix
| Temat: Re: Marudne Randewu. Sob 16 Maj 2015, 12:07 | |
| Nie wiem czy w Warszawie na początku lipca? nie ma przypadkiem jeszcze jednego takowego eventu Potterowskiego. Aczkolwiek ja byłabym chętna. |
|
| |
Wanda Whisper
| Temat: Re: Marudne Randewu. Sob 16 Maj 2015, 12:12 | |
| Warszawski konwent fanów HP odbywa się 2-5lipca tego roku. I za tym bym optowała. ;) |
|
| |
Rosalie Rabe
| Temat: Re: Marudne Randewu. Sob 16 Maj 2015, 12:28 | |
| O, ja za tym warszawskim również. |
|
| |
Francis T. Lacroix
| Temat: Re: Marudne Randewu. Sob 16 Maj 2015, 12:33 | |
| Ma ktoś link do ich strony/ czegokolwiek, żeby było więcej informacji? :D |
|
| |
Vincent Pride
| Temat: Re: Marudne Randewu. Sob 16 Maj 2015, 15:23 | |
| Ten w Bydgoszczy bardziej do mnie przemawia, szczególnie jego program. |
|
| |
Katerina E. Argent
| Temat: Re: Marudne Randewu. Sob 16 Maj 2015, 16:26 | |
| Jeżeli o to chodzi to do mnie też bardziej przemawia Bydgoszcz. I nie tylko dlatego, że to Bydgoszcz i jakby co mam wygodne łóżko do użytku własnego, ale też data mi bardziej pasuje (4 lipca mam ostatni egzamin) plus wydaje się, że program jest ciekawszy (może to dlatego, że w Bydg już od jakiegoś czasu ten zlot robią, a w Warszawie chyba po raz pierwszy, nie?).
Plus gdybyśmy na Bydzię się zdecydowali to zabieram wszystkich na pyszne lody na starówce! :3 (mundra, była raz, ale i tak polubiła) |
|
| |
Wanda Whisper
| Temat: Re: Marudne Randewu. Sob 16 Maj 2015, 16:36 | |
| W Warszawie organizują takie zloty od x lat. ;P Więc to nie żadna nowość. |
|
| |
Soleil Larsen
| Temat: Re: Marudne Randewu. Sob 16 Maj 2015, 16:37 | |
| Ja też odpadam, jeśli chodzi o Warszawę. Termin taki niepasujący. :< |
|
| |
Katerina E. Argent
| Temat: Re: Marudne Randewu. Sob 16 Maj 2015, 17:04 | |
| Wiesz zlotów jest masa, to fakt, pytanie czy robi to jedna organizacja każdego roku, by mówić o fajnym ogarnięciu konwentu. Chociaż fakt, nie wiem o którym wgl Wandziu mówisz, ale ja kojarzę, że jeden od tego roku zaczyna. Ale mogę mieć nieaktualne informacje. Mają jakąś stronkę? Bo nie przyuważyłam linku, a google mnie trolluje. :x Bo niby coś znalazłam, ale kurde nie wiem czy to to (chociaż niby daty pasują).
No i jak mówiłam - ja nie mogę. Egzamin z biochemii tak bardzo 3 |
|
| |
Bellatrix Lestrange
| Temat: Re: Marudne Randewu. Sob 16 Maj 2015, 17:50 | |
| Ja chce na ten w Bydgoszczy. W ogóle mam takie małe marzenie, żebyśmy podeszli do sprawy poważnie i zrobili LARPa (jak to zostało zaproponowane). Proszęproszęproszę. Nawet jak będzie w pięć osób, to i tak cudownie.
Warszawski odpadam. Bronię się na początku lipca.
|
|
| |
Aristos Lacroix
| Temat: Re: Marudne Randewu. Sob 16 Maj 2015, 17:53 | |
| Ja mam 5 sierpnia koncert HIM'u i o ile uwielbiam was wszystkich, tak niestety w tym wypadku przegrywacie masowo i każde z osobna. .___. |
|
| |
Francis T. Lacroix
| Temat: Re: Marudne Randewu. Sob 16 Maj 2015, 19:59 | |
| Ja zdecydowanie odpadam, jeśli chodzi o Warszawę. Ewentualnie, zrobimy coś swojego i chrzanić siły wyższe.
Sami sobie sterem, Sami sobie konwentem. |
|
| |
Aristos Lacroix
| Temat: Re: Marudne Randewu. Sob 16 Maj 2015, 20:12 | |
| To mi bardziej pasuje, szczerze powiedziawszy. Hmh. Namioty i w Polskę? xD |
|
| |
Francis T. Lacroix
| Temat: Re: Marudne Randewu. Sob 16 Maj 2015, 20:41 | |
| Nie no, ale tak zupełnie serio. Posprzedawajmy ciut narkotyków i jedźmy gdzieś.
|
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Marudne Randewu. | |
| |
|
| |
|