|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość
| Temat: Relacje Ros Nie 15 Mar 2015, 14:30 | |
| Zapraszam wszystkich ze wszystkim i będę zachwycona najbardziej nienormalnymi pomysłami. *-* Smutno w końcu tak samemu w wielkiej szkole... |
| | | Gość
| Temat: Re: Relacje Ros Nie 15 Mar 2015, 18:19 | |
| Zaszaleję i się zgłaszam. :P Tylko nie wiem, które bardziej Ci odpowiadają - pozytywne czy negatywne. |
| | | Gość
| Temat: Re: Relacje Ros Nie 15 Mar 2015, 18:26 | |
| Jest mi absolutnie obojętne. Moja postać jednak chyba nie nadaje się do typowych negatywnych relacji. :3 |
| | | Gość
| Temat: Re: Relacje Ros Nie 15 Mar 2015, 18:34 | |
| Hmm, w takim razie myślę, że na dobry początek mógłby być pozytyw. ^^ |
| | | Gość
| Temat: Re: Relacje Ros Nie 15 Mar 2015, 19:29 | |
| To w takim razie proponujesz coś konkretnego? :3 Ja je widzę w niewymuszonej przyjaźni. Ot, spotkają się czasem, podyskutują, wymienią się poglądami. Oraz oczywiście Scarlett może stać się obiektem obserwacji Rosh, bo skoro lubi mówić o sobie... Rosh raczej nie bedzie to przeszkadzało, a przeciwnie, wiele ułatwi. |
| | | Gość
| Temat: Re: Relacje Ros Nie 15 Mar 2015, 20:34 | |
| Miałam właśnie podobny pomysł co do formy znajomości. :) Scar będzie chciała ją na pewno poznać. Z początku raczej zadaje pytania, niż opowiada o swoich sprawach. Myślę, że nie ma potrzeby głębiej wnikać... co prawda czytałam KP Twojej postaci, ale wciąż całkowicie nie wiem, jak w praktyce to będzie wyglądać. Dalsza część powinna wyjść w trakcie pisania, mam nadzieję. :3 |
| | | Ben Watts
| Temat: Re: Relacje Ros Nie 15 Mar 2015, 20:45 | |
| Intryguje mnie twoja karta, pragnęłabym jakiejś relacji dla pana prefekta .-.
Widzę ich trochę jako małą, dwuosobową lożę szyderców, która siedzi w kącie nad książkami, wymieniając się złośliwymi uwagami/spostrzeżeniami na temat cudzych zachowań (co, w jakim celu oraz dlaczego). Pomoc przy ćwiczeniu zaklęć też mogłabym podrzucić~ Ewentualnie gdybyś chciała coś głębszego, trochę niejasnego w ogólnym rozrachunku, mam mały pomysł na włączenie Ros w historię nauki legilimencji, który jej samej by nie dotykał, ale byłby bardzo blisko. Twoja wola :> |
| | | Gość
| Temat: Re: Relacje Ros Sob 21 Mar 2015, 11:49 | |
| Scarlett tak, tak tak! O tym właśnie myślałam. *-*
Ben - Loża szyderców brzmi doskonale, świetnie pasuje do charakteru mojej postaci, ale intryguje mnie ten drugi pomysł. Mógłbyś trochę rozwinąć? :3 |
| | | Ben Watts
| Temat: Re: Relacje Ros Sob 21 Mar 2015, 21:32 | |
| Proszę bardzo, już rozwijam :)
Ben przez 3 lata (do ostatnich wakacji) uczył się legilimencji u miłego pana Hawkinsa, który za obiekty do ćwiczeń podsuwał mu między innymi swoich gości, którym później wymazywał wspomnienia ataku na ich psychikę. Jedną z takich osób mógł być ojciec Ros - w ciągu jednego spotkania oczywiście nie wyciągnął z niego wszystkiego, ale na tyle dużo, by powiązać fakty i dojść do tego, że ma przed sobą rodzica koleżanki z domu. Mogłoby się to właśnie stać w ostatnie wakacje, wprowadzić pewien dystans do relacji z jego strony od początku nowego roku szkolnego. Udawałby, że wszystko jest w porządku, ale czułby się co najmniej dziwnie mając wiedzę na temat panny O'Dowd z takiego źródła. |
| | | Gość
| Temat: Re: Relacje Ros Sob 21 Mar 2015, 21:44 | |
| Wow. Ben odkryłby jakim świrem jest Rosheen. Podoba mi się. Biorę! <3 |
| | | Gość
| Temat: Re: Relacje Ros Sob 21 Mar 2015, 22:01 | |
| |
| | | Gość
| Temat: Re: Relacje Ros Sob 21 Mar 2015, 22:09 | |
| Kojarzyć cię musi, boś kruczek jak ona. Ale czego dokładnie duszyczka by pragnęła? :3 |
| | | Rosalie Rabe
| Temat: Re: Relacje Ros Sob 21 Mar 2015, 22:12 | |
| Dobra, to ja chcę czegoś ciekawego moja droga |
| | | Gość
| Temat: Re: Relacje Ros Sob 21 Mar 2015, 22:24 | |
| A jakiś wstępny pomysł? :3 Sprecyzowanie pragnień? :P |
| | | Amelia Bones
| Temat: Re: Relacje Ros Pią 27 Mar 2015, 10:54 | |
| |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Relacje Ros | |
| |