IndeksIndeks  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share

Ben Watts

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : 1, 2  Next
AutorWiadomość
Ben Watts
Ben Watts

Ben Watts Empty
PisanieTemat: Ben Watts   Ben Watts EmptySob 24 Maj 2014, 21:22

Zapraszam, kruczek-wiking nie gryzie (chyba, że ktoś wyraźnie sobie życzy~)

Ravenclaw.

Samuel Silver

Spoiler:

Wanda Whisper

Spoiler:

Aria Fimmel

Spoiler:

Gwendolyn Scrimgeour

Spoiler:

Timothy Lowther

Audrey Faulkner

Slytherin.

Porunn Fimmel

Spoiler:

Isabelle Cromwell

Spoiler:

Jasmine Vane

Spoiler:

Thalia Lind

Seth Wilson

Gryffindor.

Cú Chulainn O'Connor

Spoiler:

Adam Morgan

Spoiler:

Hufflepuff.

Jolene Dunbar

Spoiler:

Claire Annesley

Spoiler:

Meredith Walker

Others.

Mary Watts

Spoiler:

Kenneth Watts

Hristina Georgiew

Spoiler:

Sebastian Machiavelli

Spoiler:

Ostatnio zmieniony przez Ben Watts dnia Nie 03 Sty 2016, 19:21, w całości zmieniany 11 razy
Henry Lancaster
Henry Lancaster

Ben Watts Empty
PisanieTemat: Re: Ben Watts   Ben Watts EmptySro 28 Sty 2015, 17:24

Skoro zaczęłaś mówić, nie chce mi się iść na PW, to piszę tutaj ;P
Ustalamy relacje czy czekamy aż Wanda ich ze sobą zapozna? W końcu oba to prefekty, powinni trzymać sztamę jako tako.
Ben Watts
Ben Watts

Ben Watts Empty
PisanieTemat: Re: Ben Watts   Ben Watts EmptySro 28 Sty 2015, 21:44

Ale PWki takie fajne są :<
Mogą się póki co kojarzyć z racji prefektowania, ale z resztą bym poczekała na później.
Gość

Ben Watts Empty
PisanieTemat: Re: Ben Watts   Ben Watts EmptyPią 20 Lut 2015, 23:31

Miłośniczka zwierząt Charlotte jest w zapotrzebowaniu na kogoś cierpliwego i spokojnego, dodatkowo jako świeżak przyda jej się dobry przykład i prowadzący na początek. Dlatego ładnie proszę o relacje pana prefekta.
Ben Watts
Ben Watts

Ben Watts Empty
PisanieTemat: Re: Ben Watts   Ben Watts EmptySob 08 Sie 2015, 18:09

PROMOCJA!

Temat uaktualniony, wysprzątany i odkurzony, znajomości wszelkiej maści mile widziane - jeśli nie masz pomysłu, dojdziemy do czegoś razem, człowiek-wiking nikogo nie spuści na drzewo~
Szczególnie mile widziane Puchony, bo wszystkich wywiało x:
Claire Annesley
Claire Annesley

Ben Watts Empty
PisanieTemat: Re: Ben Watts   Ben Watts EmptyPią 11 Wrz 2015, 21:57

Pierwsza Żółta melduje się na pokładzie! Chcę coś fajnego, i chyba znów pragnę pozytywu :c

Alexander! <3
Ben Watts
Ben Watts

Ben Watts Empty
PisanieTemat: Re: Ben Watts   Ben Watts EmptyPią 11 Wrz 2015, 22:29

Za samo serduszkowanie do Alexandra chcę ci dać wielki pozytyw xD

Panno Żółta, ja pannie napiszę PW, bo mam pomysł~
Jasmine Vane
Jasmine Vane

Ben Watts Empty
PisanieTemat: Re: Ben Watts   Ben Watts EmptyPią 11 Wrz 2015, 23:54

Nie ma mnie tu! Trzeba to zmienić.
Ben Watts
Ben Watts

Ben Watts Empty
PisanieTemat: Re: Ben Watts   Ben Watts EmptySob 12 Wrz 2015, 18:09

Wszyscy uzupełnieni, jeśli o kimś zapomniałam, proszę dźgać bez litości~
Gość

Ben Watts Empty
PisanieTemat: Re: Ben Watts   Ben Watts EmptyNie 13 Wrz 2015, 23:39

bardzo dystyngowane.
*dźg dźg*
Ben Watts
Ben Watts

Ben Watts Empty
PisanieTemat: Re: Ben Watts   Ben Watts EmptyNie 13 Wrz 2015, 23:46

Słońce ty moje łosiowe, dostaniesz PW.
Gość

Ben Watts Empty
PisanieTemat: Re: Ben Watts   Ben Watts EmptyPią 04 Gru 2015, 18:08

Marzy mi się coś mega pozytywnego, bo uwielbiam Alexandra. Znajdzie się dla mnie trochę "miłości" ? :D
Ben Watts
Ben Watts

Ben Watts Empty
PisanieTemat: Re: Ben Watts   Ben Watts EmptySob 05 Gru 2015, 17:44

Jak mogłabym odmówić komuś, kto też uwielbia to wielkie, kanadyjskie dziecko?

Przeczytałam sobie dokładnie twoją kartę w poszukiwaniu punktów zaczepienia i przyznam się szczerze, że wiele ich nie ma :"D Ale! Harleen uwielbia wróżbiarstwo, Ben nim gardzi i się z tym nie kryje, więc może coś w tę stronę? Nauczycielka tego przedmiotu czasem zaciąga go siłą na lekcje, choć nie jest na nie zapisany, mogło mu się więc zdarzyć wylądować na zajęciach, na których była też panna Quincy. Poirytowanie sięgnęło zenitu, pan Krukon robił sobie z całej lekcji subtelne i przysłowiowe "jaja" (subtelnie, z sarkazmem, by nie można go było posądzić o chamstwo), co poirytowałoby Harleen i wysłało ją na samozwańczą krucjatę wtłoczenia panu krnąbrnemu do głowy, że wróżbiarstwo wcale nie jest beznadziejne? Z początkowej niechęci mogło się to gdzieś po drodze przerodzić w zalążek sympatii. Jak się na to zapatrujesz?
Audrey Faulkner
Audrey Faulkner

Ben Watts Empty
PisanieTemat: Re: Ben Watts   Ben Watts EmptySob 05 Gru 2015, 18:07

To ja jeszcze wcisnę się z Audicą, bo chciałabym jakiś totalny chaos, burze z piorunami i skakanie sobie do gardeł. Nie wiem, na jakim tle, ale na pewno znajdzie się coś, co pozbawi Faulkner tchórzostwa a skłoni do wysunięcia pazurków. Moje dziewczę właściwie rozdrażnić łatwo, jeśli założylibyśmy więc, że kiedyś zdążyli się polubić (a przynajmniej ze sobą oswoić), a potem zrobiło się z tym coś złego, to waleczność Audi nie będzie problemem. Marzy mi się może nie do końca prosty, banalny negatyw, ale coś, dzięki czemu iskrzyłoby mocno i niekoniecznie w ten dwuznaczny, sympatyczny sposób. :>
Ben Watts
Ben Watts

Ben Watts Empty
PisanieTemat: Re: Ben Watts   Ben Watts EmptySob 05 Gru 2015, 20:42

Z nicią sympatii czy też oswojeniem z Audi brum brum! nie widzę żadnego problemu, przynajmniej czytając dokładniej kartę jestem przekonana, że raczej by sobie nawzajem nie wadzili. Coś na zasadzie, jesteśmy na jednym roczniku, czasem się do siebie odzywamy, wymieniamy notatki, ale nie ma tu wielkiej miłości. Jedna z tych znajomości, która utrzymuje się tylko dlatego, że poprzez narzucone warunki ludzie są niejako zmuszeni by do pewnego czasu kooperować. Co by się za to miało stać, żeby ten neutral/neutral-wchodzący-w-pozytyw stał się hejtem... Na pewno nie chciałabym, żeby weszła w to kwestia jakichkolwiek romantycznych uczuć. Patrząc z perspektywy swojej postaci, która mimo wszystko jest mocno tolerancyjna, podsunęłabym, że mogłoby pójść o dręczenie kogoś, znęcanie się nad innym człowiekiem lub zwierzęciem, szczere życzenie komuś/czemuś śmierci, brak hamulca podczas kłótni, skrajna nieostrożność mogąca doprowadzić do uszczerbku na zdrowiu innej istoty. Nie jestem pewna na ile coś z tego zgadzałoby się z charakterem Audi, ale to moje propozycje znalezienia punktu zaczepienia.
Sponsored content

Ben Watts Empty
PisanieTemat: Re: Ben Watts   Ben Watts Empty

Ben Watts

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 2Idź do strony : 1, 2  Next

Similar topics

-
» Ludzie pani Watts
» Watts Następny
» Kenneth Watts
» Ben Watts - legilimencja