|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Eric Henley
| Temat: Re: Jak się dziś czuję Wto 30 Cze 2015, 21:21 | |
| TAKE THAT VOLDI! |
|
| |
Spencer Delaney
| Temat: Re: Jak się dziś czuję Sro 01 Lip 2015, 03:45 | |
| Kiedy wreszcie zorientowałem się jak dobrze mi idzie pisanie posta. |
|
| |
Chayenne Montgomery
| Temat: Re: Jak się dziś czuję Sro 01 Lip 2015, 10:02 | |
| Kiedy pomyślę o ostatnim miesiącu i najbliższym tygodniu. |
|
| |
Ben Watts
| Temat: Re: Jak się dziś czuję Sro 01 Lip 2015, 12:23 | |
| |
|
| |
Cú Chulainn O'Connor
| Temat: Re: Jak się dziś czuję Sro 01 Lip 2015, 17:48 | |
| Wyglądanie za okno przypominając sobie, że powinienem robić coś produktywnego. |
|
| |
Rosalie Rabe
| Temat: Re: Jak się dziś czuję Sro 01 Lip 2015, 18:29 | |
| ugh. you. |
|
| |
Porunn Fimmel
| Temat: Re: Jak się dziś czuję Pon 06 Lip 2015, 17:05 | |
| Gorąco mocno. |
|
| |
Murphy Hathaway
| Temat: Re: Jak się dziś czuję Pon 06 Lip 2015, 18:34 | |
| czuje się przeżuta, zmielona, wypluta i zmęczona i nie umiem nic pisać dzisiaj i gdzie są moje lody i mój popcorn czyli poopenerowo |
|
| |
Ben Watts
| Temat: Re: Jak się dziś czuję Wto 07 Lip 2015, 15:47 | |
| kiedy możesz wykonywać swoją pracę-niepracę i jeszcze ludzie dzwonią z podziękowaniami |
|
| |
Evan Rosier
| |
| |
Rosalie Rabe
| Temat: Re: Jak się dziś czuję Czw 09 Lip 2015, 22:39 | |
| Kiedy dowiedziałam się szczegółów wyjazdu Po powrocie... ...ale również głównie bo czekałaś na coś ponad półtora roku, but still: |
|
| |
Daemon Blackrivers
| Temat: Re: Jak się dziś czuję Pią 10 Lip 2015, 13:16 | |
| napisać czy nie napisać, oto jest pytanie. |
|
| |
Murphy Hathaway
| Temat: Re: Jak się dziś czuję Pią 10 Lip 2015, 18:00 | |
| to i ja i ja coś powiem! Po pierwsze, tak się czuję gdy widzę to, co się dzieje w ostatnich dniach! <3 Po drugie - na samą myśl o tym, co dane mi będzie od niedzieli Po trzecie - jakoś tak ostatnio jest mi super. Albo to te słodkie maliny sprzed paru chwil albo powrót Rejp albo te słoneczko! |
|
| |
Mary McDonald
| Temat: Re: Jak się dziś czuję Sob 11 Lip 2015, 01:19 | |
| Kiedy Joe raczy poinformować cię o tym, co właściwie będzie się działo z twoim życiem. Tak na pierwszy rzut oka wszystko jest "okej". Niemniej kiedy nikt nie patrzy wyglądasz właśnie tak. |
|
| |
Gość
| Temat: Re: Jak się dziś czuję Sob 11 Lip 2015, 14:26 | |
| Kiedy otwierasz szafę i nie wiesz co ubrać. Więc stwierdzasz, że nie masz nic i powinnaś pojechać na zakupy. Informujesz o tym rodzicielkę i zarządzasz shopping day. W końcu nie masz w co się ubrać, prawda? Ekscytacja bardzo. Oczyszczenie bardzo. Wyprzedaże, to jest to! Kiedy kupujesz torebkę, która przyda ci się dopiero na rok akademicki, bo taka duża. I szal na jesień. I jakiś sweterek. W końcu może się przydać, no i 50% obniżki! Kiedy trafisz na taką okazję, jak nie teraz? Plus na tę torebkę polowałaś od dwóch miesięcy. Biere więc. Wracasz do domu szczęśliwa i zadowolona. Co z tego, że mniej w portfelu. Przynajmniej masz w co się ubrać. I się odstresowałaś. #Rogate_zakupoholiczka |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Jak się dziś czuję | |
| |
|
| |
|