Tanesha Hanyasha
| Temat: Re: Listy do T. Pią 19 Sty 2018, 23:26 | |
| Szkolna sowa dopadła pannę Everett niedaleko od wrót wejściowych. Zostawiła nie tylko wiadomość ale i guano na schodach, ku rozpaczy jedynego, znienawidzonego przez całą szkolną gawiedź woźnego... - Cytat :
- Elo elo trzy dwa zero
Ta wyliniała szczotka do butów po raz kolejny wlazła mi pod nogi, przez co o mało z Heńkiem nie zginęliśmy śmiercią tragiczną spadając po schodach. Gdyby nie mój gimnastyczno-żmijski refleks, mogłabym Ci się teraz uskarżać osobiście, przechodząc przez ściany na skróty... W związku z powyższym oraz niepisanym stanem wojennym między nami a woźnym i jego wyliniałą lubą, ogłaszam co następuje: Planuję kolejny zamach na tego koszmarnego kocura. A ty jesteś moim wspólnikiem, dlatego nie spóźnij się - będę czekała po eliksirach przy tej opuszczonej klasie (w której zawsze mamy bazę) na parterze. I weź swoją miotłę. Wymyśliłam taki plan, że laczki ci spadną, więc lepiej ubierz wiązane.
Niesiostra
PS. Ile dostaniemy odsiadki za mord na kocie? |
|
James Potter
| Temat: Re: Listy do T. Pon 12 Lut 2018, 12:34 | |
| - Cytat :
- Tanja!
We wtorek o 6 organizuję mały trening. Miło by było gdybyś wpadła. Wiesz, trzeba trzymać formę, a nie chciałbym wyrzucić Ciebie z drużyny za jej brak!
Całusy, Rogacz |
|