|
| Autor | Wiadomość |
---|
Henry Lancaster
| Temat: Dzień Dam Sob 08 Mar 2014, 11:06 | |
| Miałem sobie zrobić zdjęcie z kokardką, ale nie było kokardki i luba mi nie pozwoliła, więc trzymajcie drogie panie: Z okazji sabatu Dnia Kobiet grzecznie się kłaniam, jestem dziś gotów spełniać wszystkie Wasze zachcianki (ale tylko dziś! Jutro będzie na odwrót) oczywiście w granicach rozsądku, bo nigdy nie wiadomo co tym damom maruderowym wpadnie do głowy. Miałem zrymować życzenia, ale obecny ograniczony Wen nie pozwolił mi na kreatywność. Nie szukałem też wierszyków w Góglu, więc składam je swoimi słowami. Dziewczyny, życzę Wam przede wszystkim spełnienia marzeń, bo to najważniejsze, co nie? Żebyście odnalazły w życiu to, co chcecie robić, abyście miały u boku ukochaną osobę (np. 0,5l), macie się dużo uśmiechać, bo bez Was byłoby nudno. Życzę Wam nadmiaru dobrego humoru, cierpliwości i dużo weny, abyście były dumne z marudersów i się publicznie do nich przyznawały :P Kieruję te słowa do każdej damy na forum, lecz szczególnie do Dorcas, Lily, Jasmine, Juśki, Vincowej, Jenny. I na koniec życzę też wytrzymałości, abyście miały jeszcze więcej siły, żeby mnie znosić na marudach ;> Podpisuję się pod tym i obiecuję, że nie tknę dziś żadnej puchońskiej dziewczyny. |
| | | Gość
| Temat: Re: Dzień Dam Sob 08 Mar 2014, 12:07 | |
| Dzięęęki za życzenia i takie napisane od siebie są zawsze lepsze niż wierszyki z googla! :))
(cholera, chyba czas zastanowić się nad zachciankami ^^) |
| | | Dorcas Meadowes
| Temat: Re: Dzień Dam Sob 08 Mar 2014, 12:59 | |
| Dziękuje za pamięć < 3 A ten Pan mógłby mieć kokardkę gdzieś indziej, a co : > |
| | | Lily Evans
| Temat: Re: Dzień Dam Sob 08 Mar 2014, 18:38 | |
| Dzięki kochani Łajacie i Rosierze!
Facet z kokardką ma mięśnie prawie jak Evan. ;3 (piszę, bo kazał mi zacząć je doceniać).
I mam taką szaloną zachciankę, żeby wszyscy żyli w zgodzie, długo i szczęśliwie. Tak oprócz tego kankana nago. ;x |
| | | Resa Anderson
| Temat: Re: Dzień Dam Sob 08 Mar 2014, 19:02 | |
| Dużo bardziej wolę życzenia pisane z serduszka niż wierszyki z wyszukiwarki... bo przecież o to chodzi, by życzyć tego, czego się chce dla danej osoby ;) Jesteście kochani, nasze rodzynki ♥ |
| | | Henry Lancaster
| Temat: Re: Dzień Dam Sob 08 Mar 2014, 19:24 | |
| Na pewno atrakcyjniejsze byłoby moje osobiste zdjęcie w kokardce, lecz niestety nie mogłem, a chciałem, powaga! Widzę, że Resa ma już "partnera" od tygodnia! :D
Taki ładny dzień, a żadna nic ode mnie nie chciała... chyba, że przyjdziecie w nocy ;> |
| | | Lily Evans
| Temat: Re: Dzień Dam Sob 08 Mar 2014, 19:29 | |
| Napisałam o kankanie nago, nie?! |
| | | Resa Anderson
| Temat: Re: Dzień Dam Sob 08 Mar 2014, 20:27 | |
| A bo mi absolutnie nie przeszkadza, a nawet pasuje do postaci :D |
| | | Henry Lancaster
| Temat: Re: Dzień Dam Sob 08 Mar 2014, 20:36 | |
| Kuźwa, nigdy nie spodziewałem się, że ktoś coś takiego napisze w związku z Filchem o___O Wzruszyłem się, łezka mi się w oku zakręciła. |
| | | Jasmine Vane
| Temat: Re: Dzień Dam Nie 09 Mar 2014, 02:14 | |
| Oh, czytałam je wcześniej, ale się nie złożyło by podziękować. Podzielam życzenia Lily.
Poza tym to masaż nago. Evan, już czuję ten wzrok. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Dzień Dam | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |