IndeksIndeks  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share

Kai N. Rowan

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Rosalie Rabe
Rosalie Rabe

Kai N. Rowan - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Kai N. Rowan   Kai N. Rowan - Page 2 EmptyCzw 18 Lut 2016, 16:27

Dopiero przeczytałam kartę Kaia, dlatego od razu zgłaszam się w relacjach!:D

Motyw ze śmierciożercami jest ciekawy - jak wiadomo Rózia ma trochę kuku na muniu i lubi wyżywać się na innych. Historię zna nie tylko ze szkoły, ale być może również od Belli, by była wtajemniczona w jakieś większe szczegóły i całą tę sprawę uważa za iście fascynującą i godną do naśladowania, ze strony śmiercioli oczywiście. Serce jej wybucha w radości kiedy widzi zachowanie Krukona, jak bardzo klątwa wpłynęła na jego zachowanie i postrzeganie rzeczywistości. Pomimo tego czuje niedosyt w jego mękach i złość, że udało mu się bądź co bądź wrócić do w miarę normalnego funkcjonowania, dlatego po cichu marzy sobie, że to właśnie ona wykończy tego jej zdaniem wstrętnego mugolaka.
Co do kontaktu, Kaiowi nie umknęły śmiechy i chichy ze strony Ślizgonki, wiecznie się z niego wyśmiewającej i ironizującej całe zdarzenie, z rodzicami włącznie. Myślę, że mogła nie wypowiadać swoich idei aż tak bezpośrednio, ale Rowan zrozumiał, co miała na myśli ;) i szczerze jej przez to nienawidzi. Co sądzisz?
Kai Rowan
Kai Rowan

PisanieTemat: Re: Kai N. Rowan   Kai N. Rowan - Page 2 EmptyCzw 18 Lut 2016, 16:54

Nanna: Próbować zawsze można :). Nie obiecuję pozytywnych rezultatów, ale sesja jest do obgadania.

Rose: Mogę Ci zapewnić, że negatyw zdecydowanie będzie. Rosalie może jednak się rozczarować, ponieważ jakiejkolwiek reakcji ze strony Kaia nie uzyska. Owszem, niech mówi co tam jej się żywnie podoba, tylko jeśli będzie się afiszować zbyt dostanie swoją wiedzą i radością na temat jego tragedii, to Kai zacznie coś podejrzewać, a jako członek Zakonu Feniksa nie będzie biernie czekał i może znienacka dziewczynę zaatakować. Specjalizuje się w tzw. "woreczkach złego uroku" - jako, że siedzi i w numerologii i runach, to trochę jej kuku by zrobił, a ona nie będzie się nawet domyślała kto to. Bo przecież "brudny mugolak pewnie płacze w kącie przez jej zachowanie".
Czy nienawidzi? Raczej współczuje jej nieszczęśliwego dzieciństwa i nudy w życiu.
Yumi Mizuno
Yumi Mizuno

PisanieTemat: Re: Kai N. Rowan   Kai N. Rowan - Page 2 EmptyPon 22 Lut 2016, 19:55

Cieszę się, że Ci odpowiada :)
Tak zauważyłam, że Twój brat jest chyba przyjacielem mojego nowego "tatusia". To tak jakby mieli powód, aby się zapoznać. Sugeruję, aby poznali się dopiero co. W Wielkiej Sali, bez przeszłości i większych planów :)
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Kai N. Rowan   Kai N. Rowan - Page 2 Empty

Kai N. Rowan

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Kai N. Rowan
» Ethran Rowan
» Przystojniejszy Rowan
» Marco Rowan - legilimencja