|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Huncwot
| Temat: Re: Kill, marry and kiss! Czw 29 Paź 2015, 22:50 | |
| The member ' Ben Watts' has done the following action : Dices roll#1 'SuperKostka' : 3-------------------------------- #2 '10-ścienna' : |
| | | Aristos Lacroix
| Temat: Re: Kill, marry and kiss! Czw 29 Paź 2015, 22:51 | |
| Zabijam - Rubeus Hagrid. Poślubię - Severus Snape Pocałuję - Benjamin Auster
Musiałam przegrać wyjątkowo paskudny zakład. XD
Ostatnio zmieniony przez Aristos Lacroix dnia Czw 29 Paź 2015, 22:54, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Huncwot
| Temat: Re: Kill, marry and kiss! Czw 29 Paź 2015, 22:51 | |
| The member ' Aristos Lacroix' has done the following action : Dices roll#1 'SuperKostka' : 4-------------------------------- #2 '10-ścienna' : |
| | | Gość
| Temat: Re: Kill, marry and kiss! Czw 29 Paź 2015, 22:55 | |
| może mi się przeznaczenie objawi hihi . . . zabiję Remusa Lupina. No pięknie, i wszystko jasne, nic nie pokazali w filmie bo to moja Szaron została Śmierciolem i zabiła świeżo upieczonych rodziców! what a shame poślubię Alastora Moody'ego. Jeszcze lepiej. Chyba by ocipiała. pocałuję Lloyda Avery'ego. Yhym, a w następnym momencie dostanę Avadą.
Suuuuuper.
Ostatnio zmieniony przez Sharon Wigmore dnia Czw 29 Paź 2015, 22:57, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Huncwot
| Temat: Re: Kill, marry and kiss! Czw 29 Paź 2015, 22:55 | |
| The member ' Sharon Wigmore' has done the following action : Dices roll#1 'SuperKostka' : 1-------------------------------- #2 '10-ścienna' : |
| | | Evan Rosier
| Temat: Re: Kill, marry and kiss! Czw 29 Paź 2015, 23:00 | |
| Hop hop.
Zabiję Mary Watts. Ups. Poślubię Reginę Rabe. Pocałuję... Poppy Pomfrey. ;(
Ostatnio zmieniony przez Evan Rosier dnia Czw 29 Paź 2015, 23:01, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Huncwot
| Temat: Re: Kill, marry and kiss! Czw 29 Paź 2015, 23:00 | |
| The member ' Evan Rosier' has done the following action : Dices roll#1 'SuperKostka' : 4-------------------------------- #2 '10-ścienna' : |
| | | Gwendolyn Scrimgeour
| Temat: Re: Kill, marry and kiss! Czw 29 Paź 2015, 23:11 | |
| poślubię i zabiję Lupina + pocałuję Miltona.
a tak wgl to James Bond . Daniel Craig TAK BARDZO
Ostatnio zmieniony przez Gwendolyn Scrimgeour dnia Czw 29 Paź 2015, 23:14, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Huncwot
| Temat: Re: Kill, marry and kiss! Czw 29 Paź 2015, 23:11 | |
| The member ' Gwendolyn Scrimgeour' has done the following action : Dices roll#1 'SuperKostka' : 1-------------------------------- #2 '10-ścienna' : |
| | | Eric Henley
| Temat: Re: Kill, marry and kiss! Pią 30 Paź 2015, 02:34 | |
| Well, prawie same ziemniaki :P Nie chcę ich zabijać, ale poturbowanie podczas meczu wchodzi w rachubę, zatem strzeż się droga Glorio :D Cóż, Meredith - i choć z poślubieniem puchona natomiast właściwie chyba nie miałbym problemu, ot może troszkę wzbraniałbym się przed odbijaniem potencjalnej dziewczyny kumplowi, taki ze mnie dobry chłopak, wybaczcie kostki :P McGonnagall, hmm, w ostateczności niezła z niej kotka, chociaż odrobinkę boję się okoliczności :/
Ostatnio zmieniony przez Eric Henley dnia Pią 30 Paź 2015, 02:53, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Huncwot
| Temat: Re: Kill, marry and kiss! Pią 30 Paź 2015, 02:34 | |
| The member ' Eric Henley' has done the following action : Dices roll#1 'SuperKostka' : 3-------------------------------- #2 '10-ścienna' : |
| | | Gość
| Temat: Re: Kill, marry and kiss! Pią 30 Paź 2015, 13:50 | |
| kogo zabiję? Alex Hall , sorki kogo poślubię? zgłaszam reklamację - Antoniusz - piwoniusz a z kim będę się migdalić? spoko, skoro jeszcze ma nos -Voldi hehe
mam nadzieję, że przyjmujecie zwroty.
Ostatnio zmieniony przez Éponine Yaxley dnia Pią 30 Paź 2015, 13:52, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Huncwot
| Temat: Re: Kill, marry and kiss! Pią 30 Paź 2015, 13:50 | |
| The member ' Éponine Yaxley' has done the following action : Dices roll#1 'SuperKostka' : 2-------------------------------- #2 '10-ścienna' : |
| | | Feliks Zolnerowich
| Temat: Re: Kill, marry and kiss! Pią 30 Paź 2015, 14:18 | |
| pedo wszędzie, strzeżcie się młode dziewoje.
ubiję Alice (ale czemu :c), za żonę wezmę Glorię (na tym koncie też mi wypadłaś?), pocałuję Audrey (cześć~)
Ostatnio zmieniony przez Feliks Zolnerowich dnia Pią 30 Paź 2015, 14:21, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Huncwot
| Temat: Re: Kill, marry and kiss! Pią 30 Paź 2015, 14:18 | |
| The member ' Feliks Zolnerowich' has done the following action : Dices roll#1 'SuperKostka' : 3-------------------------------- #2 '10-ścienna' : |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Kill, marry and kiss! | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |