|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Soleil Larsen
| Temat: Re: Perełki z forum Czw 17 Kwi 2014, 13:06 | |
| - Henry napisał:
- Kobieto, żeby tak ludzie myśleli jak ty, świat byłby o wiele prostszy.
Wyobraźcie sobie, że słowa te wypowiedziane zostały do SOLEIL. ;P edit. - Heniek napisał:
- w jego oczach latały wesołe iskierki na myśl o małej drobniutkiej Sol i stojącego obok wielkiego centaura z zachmurzoną miną. Zapewne by komplementowała jego kopyta, gdy ten postanowiłby w nią celować swoją włócznią.
No epicko, panie i panowie, się dzieje. Epicko. ;> |
| | | Lily Evans
| Temat: Re: Perełki z forum Pią 09 Maj 2014, 09:46 | |
| Tak.bardzo.was.kocham. *nagle ma dobry humor, chociaż wcześniej wszystkiego jej się odechciewało* - Kochania moje napisał:
- Gilgamesh von Grossherzog : "Ej mała, bądź jak ta czaszka i połknij mojego wężą"
Charles Pround : Ja widzę to bardziej jako "Jestem pachołkiem prawiczka półkrwi, ale przynajmniej mam fajny tatuaż i ubezpieczenie"
@ Jasmine Vane : prawie jak podryw w stylu "hej, czy mój bazyliszek może zwiedzić Twoją komnatę tajemnic??"
@ Evan Rosier : My wand has chosen you.
Gilgamesh von Grossherzog : Mój bazyliszek nie wstaje bez powodu. Trzeba do niego przemówić odpowiednim językiem.
Gilgamesh von Grossherzog : Co do podrywów w podobnym stylu "chcesz polatać na mojej miotle?"
Gilgamesh von Grossherzog : Albo "jesteś dobra z ONMS? Bo potrzebuję pomocy przy wytresowaniu smoka"
@ Evan Rosier : Nie potrzebuję aquamenti, byś zrobiła się mokra. ;> Gilgamesh von Grossherzog : Powiedział Evan, oblewając Jas piwem.
Lucjusz Malfoy : Ja wolę podryw na gajowego Lucjusz Malfoy : "Pracujesz w ogrodzie? Bo masz cyce jak donice"
@ Evan Rosier : to żałuj, bo to ja byłem tym, dzięki krótemu Jęcząca Marta zyskała swój przydomek.
@ Evan Rosier : ja wyzwań potrzebuję. Gilgamesh von Grossherzog : To kup sobie bułkę tartą i ułóż rogala.
|
| | | Syriusz Black
| Temat: Re: Perełki z forum Pon 12 Maj 2014, 23:15 | |
| - Cytat :
- Dodatkowe zdolności: Zjedzenie trzech tabliczek czekolady się liczy?
To panna Wanda Whisper ma wpisane w profilu. Śmiałem się z tego dobre parę minut. A wpicie kilku nastu piw też jest osiągnięciem? |
| | | Henry Lancaster
| Temat: Re: Perełki z forum Sro 21 Maj 2014, 21:13 | |
| Widzę, tylko ja i Sol umieszczamy tu perełki. No ale TO: - Natalie Courageux-Vierge napisał:
- -Jednakże, Ty pomogłeś mi, ja pomogę Ci!-powiedziała z entuzjazmem jakiego by się po sobie nie spodziewała. Ale skoro był swój, to trzeba go traktować jak swojego! Wskoczyła mu na plecy z okrzykiem:
-Na poszukiwania Henry, pora wyruszać mój rączy rumaku! Miała tylko nadzieję że chłopak faktycznie jest swój i się nie obrazi. Bo jakby się obraził to nie byłoby miło. Wówczas musiałaby uciekać jak najszybciej, a bez rumaka trudno się ucieka od rumaka. ... sprawiło, że leżałem pod stołem i jeszcze teraz kwiczę ze śmiechu :D Combo. |
| | | Symplicja Szafran
| Temat: Re: Perełki z forum Sro 21 Maj 2014, 23:47 | |
| - Gil napisał:
- -...od czasu wieży wyładniała. Skubana zrobiła to specjalnie.-
zacne, ach ta Wandzia ona tak specjalnie :) |
| | | Charlie Allison
| Temat: Re: Perełki z forum Sob 24 Maj 2014, 17:05 | |
| - Sir Nicholas napisał:
- [...] Przyłączcie się do tego młodego chłopca udającego taniec.
Właśnie! Przyłączać się do tańczącego Syriusza! Polecam też przeczytać post Łaja xD Nadal chce mi się śmiać xD |
| | | Gilgamesh von Grossherzog
| Temat: Re: Perełki z forum Nie 25 Maj 2014, 15:02 | |
| - Cytat :
- [14:57:40] @ Jasmine Vane : jak z psa stać się kozą, moje życie od pazurów do kopyt ~ by Syriusz Black
|
| | | Charlie Allison
| Temat: Re: Perełki z forum Nie 25 Maj 2014, 15:18 | |
| - Remus Lupin napisał:
- W ogóle koza to jest dosyć ciekawe określenie na Syriusza. Fakt, on zamienia się w psa i jest na nie niejeden dowód, ale jeśli chodzi o jego zachowanie pod postacią człowieka ... Je jak koza. Bałagani jak koza. Śmieje się jak koza. No dobra, z tym ostatnim to może być lekka przesada, lecz Łapa od kozy nigdy nie ucieknie.
Może niedługo Luniek zacznie kupować mu marchewki i kapustę na urodziny, aby nie chodził taki głodny.
Więc ludzie, wiedzcie wszem i wobec, że Syriusz Black zostaje kozą. |
| | | Syriusz Black
| Temat: Re: Perełki z forum Czw 05 Cze 2014, 07:36 | |
| - Remus Lupin napisał:
- Przecież wszyscy myślą, że on nie ma nikogo i jest ułożonym Gryfonem, który opiekuje się trzema zwierzakami - jeleniem, psem i szczurem. Co do tych zwierzaków, gdyby porównać jego tok myślenia od chwili poznania ich do dzisiaj, to trochę się zmieniło. Na początku to by jeleniowi ściął poroże, psowi założył kaganiec i szczurowi dałby ser. A teraz to by psa uwiązał przy jego budzie, a jeleniowi i szczurowi pozwoliłby żyć tak, jak chcieli. Koza Syriusz jest nieprzewidywalny i nie powinno się go nigdzie samemu puszczać. No niestety taka była prawda. Przykro mi psiaku.
Mam się śmiać czy płakać? |
| | | Dorian Whisper
| Temat: Re: Perełki z forum Pią 20 Cze 2014, 00:53 | |
| Myśloodsiewnia "Trzeba było nie pić"; Grossherzog, O'Connor i Fimmel: - Cu napisał:
- Zaśmiewał się do granic możliwości, utrzymując nadal całkiem stabilny pion, kiedy Pierun zaczęła śpiewać... Ale o czym? Co to jest nobelon? Nobelon, nobelon... No w sumie całkiem fajne słowo. Nobelon. Ale trzeba było uważać, bo jeśli przypadnie Ślizgonowi do gustu to i zechce wydzierżawić ten nobelon i co będzie?
- Gilgamesh napisał:
- Na szczęście Gilgamesh był czarodziejem i wiedział co zrobić, szczególnie że akurat jego dłoni dosiadła mucha. Wycelował w nią różdżką i rzucił:
-Engorgio-po czym popchnął muchę w stronę centaurów i krzyknął-RATUJ NAS MUCHO BOJOWA! - Gilgamesh: napisał:
- -Lustro! Tak, wezmę to lustro. Więcej! WEZMĘ WSZYSTKIE LUSTERKA W TYM KRAJU! Najpieeerw, zabiorę ogromne lustra. Potem te mniejsze. A na końcu podręczne lusterka. I nie odpuszczę! Dopóóóóki wszyystkie lustra w kraju, nie będą odbijać tylko mojej twarzy. Choćbym miał was po-wy-bi-jać!
|
| | | Dorian Whisper
| Temat: Re: Perełki z forum Pią 20 Cze 2014, 16:25 | |
| - Cytat :
- [16:22:31] Dorian Whisper : Cycki
[16:22:38] Dorian Whisper : *czeka aż sie pojawi Evan* [16:22:45] Spencer Delaney joined the chat on Pią Cze 20, 2014 4:22 pm [16:22:54] Dorian Whisper : Przylazł inny od cycków xd [16:23:02] Dorian Whisper : Nie udało mi sie [16:23:37] Spencer Delaney : Czy ja słyszałem...cycki? : > [16:23:56] Vincent Pride : Dorain, bo to musi być cała rozmowa o cyckach, żeby Evan przyszedł. Na same cycki to tylko Gil reaguje. [16:24:32] Yumi Merberet : heh :) [16:24:39] Spencer Delaney : Poczułem się łatwy. |
| | | Henry Lancaster
| Temat: Re: Perełki z forum Sob 21 Cze 2014, 20:20 | |
| Trzeba to koniecznie udokumentować. Wiadomośc prywatna. - Jasmine Vane napisał:
- Sob Cze 21, 2014 8:14 pm
Jesteś geniuszem. Serio. Lepiej bybm tego nie wymyśliła.
<333 - Cytat :
- [20:16:05] @ Jasmine Vane : ale jesteś najcudowniejszym facetem jakiego znam
[20:16:57] Henry Lancaster : ja? [20:17:28] @ Jasmine Vane : tak [20:17:47] Henry Lancaster : och :D [20:18:18] Henry Lancaster : w końcu ktoś to zrozumiał, :D No. Oby tak dalej. |
| | | Chiara di Scarno
| Temat: Re: Perełki z forum Pon 30 Cze 2014, 02:18 | |
| - Cytat :
- [02:13:16] @ Evan Rosier : robiła ci pranie mózgu?
[02:13:21] Chiara di Scarno : no, trochę.
[02:13:32] Chiara di Scarno : już nigdy nie będę sobą. ;x
[02:13:41] * Jasmine Vane wyobraziła sobie Ari piorącą mózg Chi w pralce na wirowaniu
[02:14:07] Leonard Heisenberg : Ja wyobraziłem sobie że pierze go ręcznie ._.
[02:14:41] Leonard Heisenberg : I widziałem Ari, nad miską z tą ala tarką jak posuwa mózgiem Chi po niej
[02:14:43] Chiara di Scarno : :P
[02:14:59] @ Evan Rosier : w rzece, na tej tarce takiej.
[02:15:04] @ Evan Rosier : o właśnie.
[02:15:09] @ Evan Rosier : też mi się skojarzyło. Auć. |
| | | Lily Evans
| Temat: Re: Perełki z forum Wto 01 Lip 2014, 22:23 | |
| |
| | | Jasmine Vane
| Temat: Re: Perełki z forum Sro 02 Lip 2014, 23:09 | |
| - Chiara di Scarno napisał:
- „prochy wciągnięte”
niby nic a tak to się zaczęło niby nic zwyczajna koka ta jest w tym proszku dziwna jakaś siła a to było tak:
Ari stała na balkonie dołem Rosier defilował ledwie go ujrzała nieomal zemdlała skrapiać trzeba było skronie
Evan z miejsca zmylił nogę, pojął: czas rozpocząć dzieło! Stanął rozkraczony, Szepnął: szukam żony, no i tak to się zaczęło
Pa pa pa pa ra pa pa pa pa ra. . .
niby nic a tak to się zaczęło niby nic zwyczajna koka ta jest w tym proszku dziwna jakaś siła bo znów było tak:
Jasska stała na balkonie dołem Niemiec defilował ledwie go ujrzała nieomal zemdlała skrapiać trzeba było skronie
Szwab ten z miejsca zmylił nogę poczuł, jak go coś natchnęło Stanął pod balkonem machnął jej „ogonem” i tak podjął skarba dzieło.
Pa pa pa pa ra pa pa pa pa ra. . .
Niby nic, a tak to się zaczęło, niby nic, zwyczajna koka ta jest w tym proszku dziwna jakaś siła lecz go dzisiaj brak!
Chiara stała na balkonie dołem nikt defilował, nic więc nie ujrzała smutno zapłakała i poszła utonąć . . .
~ dlatego drogie dzieci nie należy brać narkotyków. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Perełki z forum | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |