Rudolf Lestrange
| Temat: Poczta pana Lestrange Pon 24 Sie 2015, 21:23 | |
| Równie nieufna co właściciel sowa Kirke |
|
Bellatrix Lestrange
| Temat: Re: Poczta pana Lestrange Wto 25 Sie 2015, 22:39 | |
| Wiadomość nadeszła, gdy pan Lestrange ciężko pracował na utrzymanie rodziny. Bez trudu rozpoznał pochyły, gwałtowny charakter pisma i intensywną woń perfum Bellatrix. - żona napisał:
- Najdroższy mężu,
Zanim wrócisz do domu, kup bezy, inaczej tydzień śpisz na kanapie.
Z wyrazami miłości, Bella
PS W piwnicy mamy zwierzątko, uważaj, żeby go nie wypuścić. |
|
Bellatrix Lestrange
| Temat: Re: Poczta pana Lestrange Sro 26 Sie 2015, 00:07 | |
| Odpowiedź nadeszła zaskakująco szybko, Bella widocznie nie miała żadnych szlam pod ręką do dręczenia, więc postanowiła zająć się swoim mężem. - Cytat :
- W takim razie ja nie zapomnę dopilnować skrzatów w sprawie obiadu.
Zaprosiłam nam gościa. Bądź miły i czarujący, jak zawsze. Bella
PS Pomyślałam. A potem przyszło mi do głowy, że tych bez nie mogłabym sama zjeść. A wiesz, że jestem chciwa i samolubna.
PS2 Zwierzątko jest obrzydliwe. Zobaczysz, kiedy wrócisz z bezami do domu. |
|
Porunn Fimmel
| Temat: Re: Poczta pana Lestrange Czw 27 Sie 2015, 21:46 | |
| Porunn znalazła list na swoim łóżku w dormitorium późnym wieczorem, kiedy to wróciła z nocnego spaceru po Hogsmeade. Opadła na poduszki i przeczytała treść. Przez chwilę nie zrobiła żadnego ruchu, zastanawiając się nad tym, czy fakt, że została uratowana przez właśnie tego człowieka, był dla niej dobry, czy też zupełnie inaczej. W końcu jednak wstała i usiadła przy stoliku, aby odpisać. - Cytat :
- Witam, Panie Lastrange
Bardzo dziękuję za troskę, ze mną wszystko fizycznie w porządku, a parę blizn jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Bardziej jednak ucierpiała moja duma, a to już trochę grubsza sprawa. Ciężko jest zapanować nad złością i agresją, szczególnie teraz. Nigdy tego nie potrafiłam, więc jak mogę nauczyć się w takiej chwili? Czy mogłabym w takiej sytuacji liczyć na Pańską pomoc? Chantal Lacroix szpikuje mnie tymi świństwami na obniżenie agresji, ale już to nawet nie pomaga. Ojciec mnie nie zrozumie. Nie pomoże.
Z wyrazami szacunku, Porunn Fimmel |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Poczta pana Lestrange | |
| |
|