IndeksIndeks  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share

Nie nazywaj mnie Amelią!

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
AutorWiadomość
Gość

Nie nazywaj mnie Amelią! Empty
PisanieTemat: Nie nazywaj mnie Amelią!   Nie nazywaj mnie Amelią! EmptyPon 09 Mar 2015, 20:51

Relacje maści wszelkiej przygarnę od zaraz, lub na poczekaniu. Ewentualnie na wczoraj. Im bardziej zawiłe, zakręcone, trudne i intrygujące, tym lepsze. Mówimy stanowcze "nie" rutynie i przewidywalności. ;)

Carney Ua Duibhne

Łączy ich długa znajomość i jeszcze dłuższa lista nieporozumień. Kiedy jedno chce, a drugie nie, zwykle się tak dzieje. Gorzej, kiedy drugie zmienia zdanie, a pierwsze proponuje mu układ bez wyjścia. Poniewczasie, w końcu jednak udało im się osiągnąć porozumienie - narzeczony mimo woli przestał być problemem, stając się partnerem, do którego podświadomie cały czas dążyła.

Peter Forrester

Byyyyło miło, ale się skończyło. Swojego czasu nierozłączni, sprawdzeni przyjaciele, kompania do tańca i różańca, jakiej szukać ze świecą w miejscu emitującym czarne światło. Niestety, kiedy jedno chce przemówić drugiemu do rozsądku, a drugie nie zamierza zawracać sobie głowy słuchaniem, nawet najbardziej elastyczna cierpliwość nie zdoła powstrzymać nieuniknionego. Kiedy więc panicz Forrester z towarzysza zamienił się w wyjątkowo irytujący, niezbyt chciany dodatek do życia, Amelia nie przebierając w słowach kazała mu znaleźć sobie lepsze zajęcie.
Cóż. Rzec wystarczy, że chłopakowi nie przypadło to do gustu.

Ostatnio zmieniony przez Brooklyn Lowsley dnia Sro 11 Mar 2015, 19:59, w całości zmieniany 1 raz
Amelia Bones
Amelia Bones

PisanieTemat: Re: Nie nazywaj mnie Amelią!   Nie nazywaj mnie Amelią! EmptySro 11 Mar 2015, 19:27

Wymyślmy coś ciekawego :> Propozycje?
Gość

PisanieTemat: Re: Nie nazywaj mnie Amelią!   Nie nazywaj mnie Amelią! EmptySro 11 Mar 2015, 19:39

Carney, ty to może linki do relacji w profilu uzupełnij, bo nawet nie pamiętam, czy jestem tam wpisana!

Hm. Hm. Hm. Druga Bones w ciągu 24 godzin. Co by tu z tobą zrobić.
Jesteśmy na jednym roku, więc znać się powinny. Nie wiem, czy nie skoczyć w kolejny negatyw - ambicja i wiodące za nią prym swoistego rodzaju zarozumialstwo właściwe dla ludzi ze sporą wiedzą mogą Lyn znacznie denerwować. Powiedzmy, że pokłóciły się o coś na zajęciach, nauczyciel przyznał rację jednej i drugiej, ale to wystarczyło, by z drobnej rywalizacji narodził się poważny, babski konflikt. Oglądały się za tymi samymi chłopcami, na wyścigi zgłaszały do odpowiedzi na lekcjach, a jedna drugą zepchnęłaby z przyjemnością ze schodów, gdyby tylko nadarzyła się ku temu okazja, ot, zwyczajnie, dla satysfakcji patrzenia na wybite zęby poszkodowanej. Jak to bywa z babami - wielka wojna o nic. ;)
Amelia Bones
Amelia Bones

PisanieTemat: Re: Nie nazywaj mnie Amelią!   Nie nazywaj mnie Amelią! EmptySro 11 Mar 2015, 21:52

Jestem jak najbardziej za =) Amelka jest na tym punkcie okropnie wrażliwa.
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Nie nazywaj mnie Amelią!   Nie nazywaj mnie Amelią! Empty

Nie nazywaj mnie Amelią!

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Similar topics

-
» Amelia Bones
» Amelia Bones
» Nie patrz na mnie!
» Bo tylko Ty mnie znasz...