|
| Autor | Wiadomość |
---|
Gość
| Temat: Kruk Bevan Pią 13 Lut 2015, 15:53 | |
| Ojciec Gabriela pozwala mu kupować przeróżne rzeczy, zwierzęta... Zachcianką młodego Krukona był kruk, a nie sowa. Bevan jest odważnym stworzeniem, sprawia wrażenie mrocznego, jednak wystarczy dać mu trochę jedzenia i od razu się ociepli. |
| | | Cathalyst Rifflesione
| Temat: Re: Kruk Bevan Pią 13 Lut 2015, 16:09 | |
| - Cytat :
Synu, Dawno nie rozmawialiśmy, a chciałbym wiedzieć jak się miewasz. Chyba możesz odwiedzić mnie w weekend? Babcia jest w Dolinie Godryka, więc nie przyczepi się jeśli wypijesz ze mną szklaneczkę whiskey. Jesteś w końcu już dorosły, a nie mam powodu, aby Ci tego zabraniać. Pogadamy o szkole i twojej nauce. Liczę, że nie masz z nią problemów, wolałbym nie uświadamiać Ciebie jakie ważne jest wykształcenie. Odpisz jak najszybciej i daj znać, czy przyjdziesz. Muszę wymyślić powód, aby Twoja babcia zbyt szybko nie wracała.
~Ojciec. |
| | | Rosalie Rabe
| Temat: Re: Kruk Bevan Czw 26 Lut 2015, 22:55 | |
| - Najlepsza kandydatka na synową napisał:
- Drogi Gabrielu!
Równo o ósmej będę czekać na Ciebie na dziedzińcu. Mam nadzieję, że udamy się w jakieś ciekawe miejsce. Całusy, Rose |
| | | Mistrzyni Alpacalipsa
| Temat: Re: Kruk Bevan Pon 23 Mar 2015, 22:37 | |
| Jeśli wyrażasz chęć uczestniczenia w evencie - proszę o odpowiedź zwrotną na PW, na konto MG. Więcej informacji wkrótce. |
| | | Rosalie Rabe
| Temat: Re: Kruk Bevan Nie 29 Mar 2015, 12:43 | |
| - Cytat :
- Gabrielu,
chętnie wybiorę się z Tobą na bal. Przyjdź po mnie godzinę wcześniej, bo muszę Ci coś powiedzieć. Rosalie Rabe |
| Temat: Re: Kruk Bevan Nie 29 Mar 2015, 18:15 | |
| - Cytat :
Gabrielu, Dawno się nie odzywałeś. Słyszałem coś, że organizujecie bal w Hogwarcie. Masz odpowiednie ubranie i partnerkę?
~Ojciec. |
| Temat: Re: Kruk Bevan Nie 29 Mar 2015, 18:55 | |
| - Cytat :
Gab, Daj mi spokój z tym, dobrze? Cieszę się, że wszystko masz. Rosalie? Coś o niej wspomniałeś kiedyś. To Twoja dziewczyna? -Ojciec. |
| | | Rosalie Rabe
| Temat: Re: Kruk Bevan Pon 30 Mar 2015, 15:30 | |
| Sowa upuściła na głowę Krukona niewielki liścik, na którym napisane było kilka słów, chyba zbyt mocno przyciskanym piórem. - Twojanajlepszaukochana napisał:
- Gabrielu,
jeżeli by Cię to interesowało, to na bal ubieram klasyczną, czarną sukienkę. Nie chce mi się kombinować, a szum o strojach dookoła sprawia, że chce mi się rzygać, albo wybić wszystkim zęby.
Rosalie |
| | | Rosalie Rabe
| Temat: Re: Kruk Bevan Pon 30 Mar 2015, 17:02 | |
| - Twojanajlepszaukochana napisał:
- Mój pomysł chyba nie wypali, ponieważ jeden Puszek nawalił. Jeszcze to przemyślę i dam Ci znać. Ugh, beznadzieja.
Tak, niedobrze mi jak to wszystko widzę.
Rosalie |
| Temat: Re: Kruk Bevan Wto 31 Mar 2015, 18:50 | |
| - Cytat :
Powiedziała Ci? Świetnie, miało zostać to tajemnicą. Takie są kobiety, wszystko wygadają. Gabriel, robiłem to z ważnego powodu. Kiedyś docenisz. Co do stosunku wobec mojej osoby... jeszcze porozmawiamy. Ojciec. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Kruk Bevan | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |