|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Eric Henley
| Temat: Re: Tanja Pią 20 Maj 2016, 01:18 | |
| Pasuje jak najbardziej! Może reflektujesz na jakieś szybkie myślo? Np. Powrót do zamku po egzaminie na ścigającego gdy Eric dostał się do drużyny, albo pierwsza wizyta w szatni przed treningiem, albo sam nie wiem, może podróż Expressem Hogwart jako dzieciaki? Zawsze chciałem odegrać coś w takiego :D |
| | | Jasmine Vane
| Temat: Re: Tanja Pią 20 Maj 2016, 20:13 | |
| Jestem za! Dam Co wybór i zacznij (chociaż chciałabym zagrać obie sesje, ale po kolei). ;) |
| | | Riaan van Vuuren
| Temat: Re: Tanja Sob 21 Maj 2016, 02:31 | |
| Powinienem tutaj zajrzeć wcześniej, wiem :C Dobra, myślę że nie będziemy jakoś super związani przyjaźnią, ale na pewno będzie nas łączyło gaszenie Erica i ogarnianie jego głupoty, ewentualnie wytykanie mu jego błędów w lataniu. Oczywiście będzie też kwestia tego kto jest lepszym graczem, więc Riaan będzie Ci powtarzał że byłby lepszym ścigającym od Ciebie tak jak jest lepszym obrońcą, szukającym i pałkarzem :D Przygotuj się na rywalizację! |
| | | Sini Marlow
| Temat: Re: Tanja Nie 22 Maj 2016, 13:25 | |
| Odpowiada mi jak najbardziej :) Ten sam wagon, dormitorium, a więc siłą rzeczy znają się dosyć dobrze. Cassie rzadko wtyka nos w nie swoje sprawy, musiałaby mieć ku temu odpowiednie warunki. Gdy Tanja odsunęła się, Cass nie naruszała jej granic, a jedynie zostawiała na jej poduszce coś słodkiego, zdjęcie wielkich oczu psidwaka, śmieszny wycinek gazetki szkolnej. Takie drobne prezenciki tytułowane - Jestem z boku, uśmiechnij się troszkę. |
| | | Nicolas Sharewood
| Temat: Re: Tanja Nie 06 Maj 2018, 18:11 | |
| Przychodzę, bo mnie zapraszano :) podzielamy tą samą miłość do zwierząt |
| | | Tanja Everett
| Temat: Re: Tanja Pon 07 Maj 2018, 23:38 | |
| |
| | | Castiel Horn
| Temat: Re: Tanja Wto 15 Maj 2018, 12:43 | |
| Tak spoglądam do Kp i myślę co można znaleźć wspolnego, jednak napisałaś trochę ogólnikowo i mam zagwostkę. Oboje należą do ludzi chuderlawych, Tanja pasjonuje się quidditchem, Castiel zaś jest ślizgońskim pałkarzem. To cechy wspólne. Może zechcij być zawodowym krytykiem ds ubioru Castiela? On ubiera się z zamkniętymi oczami. Często nosi dwie różne skarpetki, niewyprasowaną koszulę, klapki do mundurka. Dziwnie się odziewa ale zawsze czysto. Jest też sporym bałaganiarzem i bezwstydnikiem. W pokoju wspólnym chodzi w bokserkach:D mogłaby mu półgębkiem wytykać źle dobrane skarpetki czy próbować go przekonać do nauczenia się zaklecia prasujacego etc. Ze swojej strony Castiel hmm... Musze pomyśleć bo nie wiem czego się złapać. |
| | | Jasmine Vane
| Temat: Re: Tanja Wto 15 Maj 2018, 13:00 | |
| Szczerze powiedziawszy to Tanja ma dużo sekretów, dlatego KP nic nie wyjaśnia. :D
Już chyba do historii przejdzie, że Tanja ma więcej znajomych w Slytherinie niż w Gryffindorze. Podciągnęła bym to pod to, że nie raz czy dwa zwyczajowo się na dziewczynę uwziął na meczu? Nie mówię o biciu czy masakrowaniu, ale uprzejmym przeszkadzaniu. Chyba, że sumienie Castiela nie dało mu spać i kiedyś coś jej zrobił - niezamierzenie, kto wie, może Ślizgon też ma serce? Tanja oczywiście by mu wytykała to i owo, chociaż sama nie jest wzorem porządku. Mogła by też płatać mu psikusy, tak po prostu, dla sportu.
Może wspólna przygoda z nielegalnym przebywaniem na korytarzu z Filchem lub atak dywersyjny Irytka? |
| | | Castiel Horn
| Temat: Re: Tanja Wto 15 Maj 2018, 17:51 | |
| Uprzejme przeszkadzanie brzmi miło np. Latał slalomem tuż przed jej nosem, wylatywał z dołu, z góry wpędzając miotlę Tanji w turbulencje:) odnośnie zrobienia krzywdy- raczej by stawiała, że często są na tej granicy, kiedy moze stac się krzywda. Adrenalina i te sprawy:)
Irytka Castiel lubi :D chyba jako jedyny śmieje się z jego żartów naeet jak sama pada ich ofiarą. Kubicuje mu i go nakręca :] Filch - Castiel ma w nosie szlabany. On jest typem, który by zagadał go tak, by jeszcze wziął Castiela za bohatera xD mogli odrabiać razem jakis szlaban. |
| | | Tanja Everett
| Temat: Re: Tanja Sro 20 Cze 2018, 00:46 | |
| |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Tanja | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |