|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Castiel Horn
| Temat: Re: Marudnik Sob 15 Wrz 2018, 13:31 | |
| Marudzę dzisiaj z przerażenia. Nie ma to jak w sobotę popołudniu rozmawiać sobie z Resą na temat sposobu krwawienia z rany, szukania informacji u wujka Google i dyskusje na temat czasu potencjalnego wykrwawiania się, reakcji na ubycie ciała... chyba nie mam ochoty na obiad. Marudzę, bo Resę ukochać muszę tysiąckroć i to codziennie. Nie wyrobię się z wdzięcznością za jej pomoc :o |
| | | Mistrz Gry
| Temat: Re: Marudnik Nie 16 Wrz 2018, 18:44 | |
| Marudzę na pokłady energii i optymizmu, które wyparowały. |
| | | Nessy Temple
| Temat: Re: Marudnik Nie 16 Wrz 2018, 22:09 | |
| bo posty się nie zgadzajo bo nic mi się nie chce produktywnego robić bo ludzkie szczenie nie chciało spać bo Hania nie ma dobrych fotek na memu bo uj bombki strzelił :< |
| | | Nemesis Sigita
| Temat: Re: Marudnik Pon 17 Wrz 2018, 23:44 | |
| Marudzę bo: - tempo czegokolwiek na tym forum poza odpisami garstki osób pozostawia wiele do życzenia - robienie złych postaci nie ma racji bytu, bo albo nie masz z kim grać, albo jak przyjdzie co do czego to nie możesz nijak zrobić nikomu krzywdy, bo stwierdzi, że nie i tyle. Nie ważne, że ma to wszelkie uzasadnienie fabularne - bo event się ciągnie w nieskończoność - bo mając cztery różne postacie dalej nie mam co robić użytecznego na fabule. |
| | | Resa Anderson
| Temat: Re: Marudnik Sro 03 Paź 2018, 12:58 | |
| |
| | | Lucas Salvage
| Temat: Re: Marudnik Sro 03 Paź 2018, 19:49 | |
| Marudzę, bo zbliża mi się okres, dodatkowo chyba powoli zaczyna mnie łapać choroba, nie mówiąc już o tym, że moja energia i motywacja do wszystkiego gdzieś zwiała, zastąpiona przez jesienno-zimową niemoc ;( |
| | | Resa Anderson
| Temat: Re: Marudnik Sro 03 Paź 2018, 19:51 | |
| Marudzę, że najładniej pachnące woski do kominków tak szybko się kończą :< |
| | | Cassandra Montrose
| Temat: Re: Marudnik Sob 06 Paź 2018, 15:00 | |
| Marudzę, bo pogoda jest koszmarna. Pada, jest szaro, przez co nic mi się nie chce :/ |
| | | Viní Marlow
| Temat: Re: Marudnik Sob 06 Paź 2018, 17:43 | |
| Marudzę bo ostatnio wszyscy w złych humorach i nikomu nic nie idzie, ech |
| | | Barty Crouch Jr.
| Temat: Re: Marudnik Sob 06 Paź 2018, 21:05 | |
| Za dużo energii, za mało czasu, żeby usiąść. |
| | | Lucas Salvage
| Temat: Re: Marudnik Sob 13 Paź 2018, 12:48 | |
| Marudzę, bo mam tak wiele rzeczy do zrobienia, a nijak nie wiem, za co się zabrać. Nie mówiąc już o tym, że czasu za mało :/ Czemu w takich przypadkach doba nie trwa jakieś 50 godzin? |
| | | Gilgamesh von Grossherzog
| Temat: Re: Marudnik Pon 15 Paź 2018, 11:26 | |
| Marudzę bo ludzie to bezmozgie zwierzęta i jebane ameby. Marudzę bo nie napisałem posta od tak dawna ze nie pamiętam jak to się robiło. Marudzę bo z postowego machine guna stałem się leniwym kanapowcem który podglada forum z ukrycia. Marudzę bo nic mi się nie chce. Marudzę bo liga legend to fajnagrawspanialakurwazabawa. Marudzę bo alkohol w kraju kwitnącej cebuli sie zepsuł pod moja nieobecność i tylko Chuck Norris wie gdzie się podziały tamte seteczki. Marudzę bo mam wen na śmierć, zniszczenie i destrukcje a nie mam co z tym zrobić. Marudzę bo nie wiem na co jeszcze marudzić. |
| | | Finn Gard
| Temat: Re: Marudnik Wto 16 Paź 2018, 18:56 | |
| Marudzę. Marudzę, bo tracę głos. W mojej pracy nie mogę tracić głosu. Marudzę, bo stałam 20 minut przy kasie z 2 (słownie: dwoma) produktami ponieważ pani odkryła, że chciała 100 gram pomidorków cherry, a na paragonie ma 130 gram pomidorków cherry. Słodziutkim cichutkim głosikiem chciała to uregulować. Marudzę, bo jest ciemno gdy wychodzę do pracy i ciemno, gdy wracam do lokum po pracy. Marudzę, bo rumianek jest zbyt gorący bym mogła wypić. Marudzę, bo mnie praca się na mnie dzisiaj fochnęła i ją musiałam udobruchać przez 20 minut zanim uzyskałam wybaczenie z pomocą biszkopta. Jakże śmiałam odłożyć pracę z kolan na rzecz drugiej pracy... Marudzę, bo mam jednostajną wenę oO Help mi. |
| | | Nicolas Sharewood
| Temat: Re: Marudnik Sro 17 Paź 2018, 14:33 | |
| Marudzę, bo wojsko to instytucja, która robi z człowieka zombie. Marudzę, bo chce pisać, a nie mogę.
|
| | | Syriusz Black
| Temat: Re: Marudnik Czw 18 Paź 2018, 20:15 | |
| Marudzę, bo jak wreszcie trafiło się trochę wolnego to tyrają mnie w domu (na zwolnieniu lekarskim -__-) a Pani Wena jak była martwa tak jest nadal i nie chce współpracować. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Marudnik | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |