|
| Baby, baby, I'm not crazy | |
| Autor | Wiadomość |
---|
Cassandra Montrose
| Temat: Baby, baby, I'm not crazy Sro 09 Maj 2018, 20:58 | |
| |
| | | Nessy Temple
| Temat: Re: Baby, baby, I'm not crazy Sro 09 Maj 2018, 21:01 | |
| No cześć, często tu przychodzisz < wysyła powłóczyste spojrzenie > |
| | | Cassandra Montrose
| Temat: Re: Baby, baby, I'm not crazy Sro 09 Maj 2018, 21:06 | |
| Wiem, wiem. Kochasz mnie miłością bezgraniczną, ja kocham ciebie i robię ci striptiz podczas każdej pełni księżyca <3 |
| | | Amy E. Greengrass
| Temat: Re: Baby, baby, I'm not crazy Sro 09 Maj 2018, 21:10 | |
| cześć kuzynko z którą rozmawiam jedynie kiedy naprawdę muszę <3 |
| | | Cassandra Montrose
| Temat: Re: Baby, baby, I'm not crazy Sro 09 Maj 2018, 21:16 | |
| Cześć, pomiocie szatana, który powinieneś mnie kochać, a tak naprawdę mną gardzisz :/ |
| | | Rupert Purée Gullymore
| Temat: Re: Baby, baby, I'm not crazy Sro 20 Cze 2018, 00:31 | |
| Bardzo coś chcę, nie do końca wiem co, ale mam w głowie taką wizję i jeśli Ci się spodoba, chętnie bym pograła z taką fabułą! Raz:"Dziwne pomysły, dziwne przygody, dziwne zachowania- wszystko to bezsprzecznie do niej pasuje i przyzna to każdy, kto choć raz miał z nią styczność. " - ten cytat z karty Cass jest cudowny, ponieważ Rupert to książę absurdu i nietypowe, dziwne sytuacje zdarzają mu się na każdym kroku i chciałabym, aby zetknął się z dziewczyną właśnie w takich okolicznościach. Najdziwniej jak tylko się da, zagram wszystko xD Ofc może to być dopiero w przyszłości, może już się zdarzyło i żyją sobie dalej, mogąc wspominać tamtą sytuację - do wyboru, do koloru. Generalnie po prostu chcę, żeby Cassandra była dla Ruperta koleżanką, tą ładną, zawsze mądrzejszą, pogodniejszą i w ogóle fajniejszą osobą niż sam Rupert, która w sumie z nieznanych nikomu powodów by go lubiła. Taka Hermiona dla Rona, tylko że w tym duecie oboje są rudzi. Rupi to fajny chłopak, tylko mocno niepewny, plącze mu się język i przy dziewczynach gada głupoty, ale jest nieszkodliwy, na pewno nie próbowałby jej podrywać, a gdyby np. spłynęła na niego chociaż jedna kropelka wiedzy Cass, byłby wygrany xD
Podrzucam do przemyślenia, wszystko można dogadać, ustalić szczegóły tu, na priv, gdziekolwiek. Czekam! <3 |
| | | Cassandra Montrose
| Temat: Re: Baby, baby, I'm not crazy Sro 20 Cze 2018, 19:49 | |
| Wiesz co... mi tam się bardzo podoba ten pomysł, tym bardziej, że pasuje do Cassie <3 Biorę z całą pewnością, a nietypowe spotkanie zawsze można rozegrać w Myślo, skoro teraz będą już przyjaciółmi <3 Bo pewnie tak by Cassie traktowała Ruperta, uznając, że jego plączący się język jest całkiem uroczy :* |
| | | Jon Morensen
| Temat: Re: Baby, baby, I'm not crazy Sro 20 Cze 2018, 20:57 | |
| Dopisuję się, żeby nam przypadkiem relka nie uciekła i daję jednocześnie znać, że pamiętam XD Pozytywy z przyjacielskimi docinkami na wysokim i niskim poziomie, czyż nie?
|
| | | Cassandra Montrose
| Temat: Re: Baby, baby, I'm not crazy Czw 21 Cze 2018, 19:31 | |
| Jak najbardziej pozytyw! <3 A z docinkami uważaj, bo Cassie ma w tym wprawę ;> |
| | | Viní Marlow
| Temat: Re: Baby, baby, I'm not crazy Czw 21 Cze 2018, 20:28 | |
| Chcę pozytywa! Cass lubi eksperymentować w kuchni, a Vini lubi jeść :D szczególnie włoskie jedzenie. Poza tym jest kompletną nogą w temacie gotowania, więc może Cass mogłaby spróbować czegoś go nauczyć? Co Ty na to? :> |
| | | Cassandra Montrose
| Temat: Re: Baby, baby, I'm not crazy Czw 21 Cze 2018, 20:30 | |
| DOBRA! Plan jest taki. W zamian za zostanie testerem kulinarnym Cassie, Vin będzie miał zaszczyt pobierać super lekcje gotowania i pieczenia, o! <3 |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Baby, baby, I'm not crazy | |
| |
| | | | Baby, baby, I'm not crazy | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |