Mikhail Asen
| Temat: Listy Miszki Kiszki Pon 11 Kwi 2016, 14:13 | |
| |
|
Jonathan Prior
| Temat: Re: Listy Miszki Kiszki Czw 14 Kwi 2016, 08:14 | |
| - Cytat :
- PAMIĘTAJ O KRWI. I kłach węża, zanim wiedźma się zaczyna o nie dopominać. Jak dropsy kocham, ona się zemści. Wiesz ile razy groziła mi patelnią? Nie zawiedź mnie, Mik, musisz uratować mój tyłek, bo skończysz na moim pogrzebie. Nie żartuję, w Ravenclawie dziewczyny są mściwe i krwiożercze.
J.P. |
|
Jonathan Prior
| Temat: Re: Listy Miszki Kiszki Pon 18 Kwi 2016, 18:12 | |
| - Cytat :
- Przygotowałem dla Ciebie taką mieszankę drinków, że nie podniesiesz się bite dwa dni. Będziesz zadowolony.
|
|
Redaktor
| Temat: Re: Listy Miszki Kiszki Sro 20 Kwi 2016, 00:22 | |
| - Cytat :
- Jedna ze szkolnych sów wrzuciła do owsianki najnowszy numer Lustra.
|
|
Connor Campbell
| Temat: Re: Listy Miszki Kiszki Pon 24 Wrz 2018, 21:07 | |
| - Cytat :
- Miszka!
Udało mi się stamtąd szybko ewakuować, ale Ciebie i Cassa nie widziałem. Pożoga mnie trochę przypiekła, ale to nic takiego... Słyszałem, że całe szczęście trafiliście do Skrzydła, ale Pomfrey odmawia wizyt. Co się stało? Liścik został spisany wyraźnie roztrzęsioną ręką, co spowodowało zniekształcenie niektórych wyrazów oraz ich rozciągnięcie. Wysłano około dwie godziny po zakończeniu wydarzeń na Cmentarzu. |
|
Connor Campbell
| Temat: Re: Listy Miszki Kiszki Wto 25 Wrz 2018, 20:03 | |
| - Cytat :
- Jak to kurwa nie jest cały?! Cholera...
Jasne, odpoczywaj. Odwiedzę Was jak tylko Pomfrey się opamięta i zacznie normalnie traktować zmartwionych ludzi... CC. |
|
Marcus Glom
| Temat: Re: Listy Miszki Kiszki Pon 26 Lis 2018, 16:15 | |
| - Cytat :
- Asen
20 kwietnia odbędzie się trening drużyny Ślizgonów. Obecność zawodników obowiązkowa. Osoby które spróbują się wykręcić w ten czy inny sposób, spotkać będzie u Świętego Munga. Kapitan Ślizgonów, Marcus Glom --------------------------------------------- Członkowie drużyny proszeni są już o pisanie na boisku Quidditcha, post GlomoMGie pojawi się w najbliższym czasie. |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Listy Miszki Kiszki | |
| |
|