|
| Autor | Wiadomość |
---|
Gość
| Temat: Phil Martin Wto 05 Sty 2016, 15:34 | |
| Poszukuję: * kumpli za czasów Hogwarckich (wiek musi być zbliżony, najlepiej 42,41) * kolegów i koleżanek z pracy - aurorów, ale nie tylko * no i ogólnie znajomych, jestem otwarty na propozycję ;) |
| | | Brandon E. Colle
| Temat: Re: Phil Martin Wto 05 Sty 2016, 16:01 | |
| Kolega auror stawia się na miejscu :) |
| | | Gość
| Temat: Re: Phil Martin Pią 08 Sty 2016, 01:32 | |
| Świetnie :) jakiś bliższy znajomy czy po prostu koledzy z pracy tylko tam się widujący? |
| | | Gwendolyn Scrimgeour
| Temat: Re: Phil Martin Pią 08 Sty 2016, 12:26 | |
| Gwen jest siostra Rufusa Scrimgeoura, ktory mimo, że nikt nim nie gra, ale w założeniu jest mniej w Twoim wieku, ba - jest szychą wsród aurorow i często zmusza Gwen do wakacyjnych ćwiczeń w ramach przygotowania do obrania zawodu aurora (przy czym dziewczyna wcale tego nie chce). Rufus czasem mógłby prosić kolegów po fachu o jakieś szalone tortury, I mean udzielenie lekcji siostrze. |
| | | Mikhail Asen
| Temat: Re: Phil Martin Pią 08 Sty 2016, 13:42 | |
| Aurorska brać nam się szerzy, rozmnażamy się jak króliczki!
Proponuję Cama Fawleya, jako, że ta sama praca, choć Fawley doświadczenia ma mniej na oko o 10 lat. Można się lubić a można nie, choć Cam z założenia jest osobą nad wyraz towarzyską i skłonną do posiedzeń w Dziurawym Kotle by popsioczyć trochę na zwierzchników. Pasuje? ;-) |
| | | Alex Hall
| Temat: Re: Phil Martin Pią 08 Sty 2016, 18:12 | |
| Panie Martin, zastępca szefa aurorów się zgłasza po relkę! Po szybkim przeczytaniu charakteru postaci w twojej karcie nie wiem do końca co zaproponować - zależy to chyba głównie od tego czy Alex swoim sposobem bycia działałby Philowi na nerwy na tyle, żeby nie dało się z tego wyciągnąć żadnych pozytywnych uczuć, czy wręcz przeciwnie. Stąd moje pytanie, co tobie się bardziej widzi :) |
| | | Gość
| Temat: Re: Phil Martin Nie 10 Sty 2016, 16:11 | |
| Gwendolyn Scrimgeour, z Rufusem na pewno by się znali gdyby grał na forum, ale pomysł jest ciekawy. Z tym, że Phil nie lubuje się w torturach, więc mógłby po prostu naprawdę trenować z Gwen i zachęcać do zostania aurorem - przedstawiać zalety itd. Mogłaby wyjść z tego jakaś pozytywna znajomość nawet, jeśli chcesz :)
Seth Owens, koledzy z pracy jak najbardziej, różnica wiekowa mi tutaj nie przeszkadza. Nawet czasem przypadkiem (albo i nie) mogą się spotkać na jakimś piwie i razem ponarzekać ;)
Alex Hall, właściwie po przeczytaniu Twojego charakteru, również nie wiem co zaproponować. Wydaje mi się, że Alex nie denerwowałby na tyle Phila (to dość spokojny i stonowany człek!). Jako znajomi mogliby nawet lubić swoje towarzystwo. Bez żadnego zagłębiania :) |
| | | Brandon E. Colle
| Temat: Re: Phil Martin Wto 12 Sty 2016, 21:15 | |
| Jest między nimi pewna różnica wieku, ale może byliby dobrymi partnerami podczas akcji i patroli? :) Mają zbliżony charakter, mogliby się dobrze uzupełniać podczas pracy. |
| | | Gość
| Temat: Re: Phil Martin Sro 13 Sty 2016, 23:55 | |
| Oczywiście, pasuje mi jak najbardziej :) |
| | | Christopher Howe
| Temat: Re: Phil Martin Pią 15 Sty 2016, 00:53 | |
| Dogadamy się, drogi panie. Mamy podobne charaktery, tę samą specjalizację, pracowaliśmy razem nie raz, zająłeś moje miejsce kiedy zrezygnowałem ze szkolenia młodych aurorów i polecałem Cię do awansu, kiedy poproszono mnie o opinię na Twój temat. Z przyjemnością odrzuciłem posadę wicekierownika wiedząc, że będziesz lepszy ode mnie na tym stanowisku. (Jednak wolę pracę w terenie bez martwienia się o podwładnych). |
| | | Brandon E. Colle
| Temat: Re: Phil Martin Nie 17 Sty 2016, 22:47 | |
| Edytuję swoje relacje, dodaję Cię, jak coś będzie trzeba zmienić - pisz :) I czekam na sesję w jakiejś lokacji! |
| | | Gość
| Temat: Re: Phil Martin Wto 19 Sty 2016, 04:15 | |
| Christopher, faktycznie się dogadamy :) Opis jak najbardziej adekwatny do ich relacji i bardzo mi pasuje taki układ. Ze swojej strony mogę dodać, że Phil jest zawsze po stronie Chrisa i wspiera go, kiedy tylko może i potrafi. Dodatkowo podczas wspólnej akcji ryzykowanie życia dla niego.
Brandon, świetnie! Dobrze to opisałeś. Ja też niedługo edytuję. A co do sesji to jak najbardziej, dogadamy się na pw ;) |
| | | Kenneth Watts
| Temat: Re: Phil Martin Sro 03 Lut 2016, 00:36 | |
| Podpinam się pod relkę. Kenneth dość towarzyszki człek, więc mogą się znać z Phillem. Szukasz kogoś czy liczysz na moją inwencję? |
| | | Gość
| Temat: Re: Phil Martin Pią 05 Lut 2016, 22:20 | |
| Możesz wykazać się inwencją twórczą, ale ja proponowałbym jakichś całkiem dobrych kolegów z Ministerstwa. Mogli poznać się dość przypadkowo w jednym z Departamentów, a później od słowa do słowa coraz bardziej polubić. Mogą być nawet takimi kumplami, co się spotykają po pracy na czymś mocniejszym ;) Czy masz może inny pomysł? |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Phil Martin | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |