Co tworzy Jas po nocach w przypływach szału twórczego (nieprawda, to pewnie ta nauka przegrzewa obwody, współczuję wam wszystkim sesjowiczom), a co znajduję rano na gg:
Cytat :
Gaju Gaju, u Ciebie jak w maju Może i powinnam pisać przez "i" ale czy ktoś zabroni miii? Nadmiar nauki mózg mi psuje bo ci wykładowcy to w większochi ch....e dlatego rymuje jak Eminem w bieli Może to cię trochę rozweseli Beneł dzielnie wikinguje Kenneth mocno dopinguje Maryś ciągle wśród ziółek hasa byle nie było to na golasa Felu z goblinem obala wódkę potem zrobi z niego łódkę Nott z Voldziem mocno spółkuje Mroczne plany non stop wałkuje no i gwiazdka na forumowym niebie Alex Hall prosto dla Ciebie! Jak tylko wygra z trucizny dawką Zje sernika z cieplutką kawką Użyczy Chantal pejcza swojego co by mogła zaskoczyć lubego pewnie więcej rymów bym stworzyła ale właśnie excela otworzyłam mimo później pory nauka czeka a czas ciągle na tarczy ucieka
Isabelle Cromwell
Temat: Re: Perełki z forum Wto 01 Mar 2016, 19:48
Tanesha Hanyasha napisał:
- Nieeee płaaaacz kiedy się ŚLIIIIZGNĘĘĘĘ - zawyła Ślizgonka wymachując winoroślą jak batutą i zbierając srebrne niteczki - Booo kłąąączeeeem bęęęędę przyyy toooobie i nawweeet gdyyy się rozbryyyzgnę, PUREE zaaawszze jest w modzieee - zataczała ręką szalone zawijasy w powietrzu, jak na swoje pijackie zwidy, całkiem sprawnie wyłapując sieć słów.
Kiedy myślisz, że lepiej już się nie da, a Tanesha sypie goldami w każdym poście :D
Tanesha Hanyasha
Temat: Re: Perełki z forum Wto 15 Mar 2016, 22:28
Dobry wieczór, ja tu przyszłam trollić. Iz kazała mi się podzielić z resztą. KLIK Dobranoc.
[22:08:33 27/03/2016] Envy Pride : Gwen, nie zapominaj, prawdziwy Grosseł nie popuści. [22:09:33 27/03/2016] Envy Pride : Wyobraź sobie że jesteś moją partnerką (tylko niezbyt sobie dobrze to wyobraź, bo będziesz narażona na straty psychiczne) i dostajesz bana na współżycie. [22:09:47 27/03/2016] Envy Pride : Pytanie brzmi - czy kiedykolwiek byłabyś tak pijana, żeby w taką głupotę uwierzyć ? XD [22:09:59 27/03/2016] Daemon Blackrivers : byloby to podejrzane [22:10:03 27/03/2016] Daemon Blackrivers : :x [22:10:31 27/03/2016] Gwendolyn Scrimgeour : Grossie [22:10:35 27/03/2016] Gwendolyn Scrimgeour : przestałam czytać [22:10:45 27/03/2016] Gwendolyn Scrimgeour : po słowach "wyobraź sobie że jesteś moją partnerką" [22:10:48 27/03/2016] Gwendolyn Scrimgeour : i poszłam zwymiotować.
Jestem własną perełką.
Jonathan Prior
Temat: Re: Perełki z forum Czw 31 Mar 2016, 21:51
Misza Asen napisał:
Miszka nie należał do facetów udomowionych i razem z Jonathanem przyrzekli sobie, że żadna dziewczyna do tego nigdy nie doprowadzi, choćby nie wiadomo jak duże cycki miała.
huehuehue. Nadajemy na tych samych falach :D
Ben Watts
Temat: Re: Perełki z forum Wto 17 Maj 2016, 00:30
taki tam wieczorny pereł z gg autorstwa Jaś:
Cytat :
00:22:28czytam posta Riaana
00:22:31i napisał
00:22:33"Jak bardzo źle zrobił, ale jak powiedział Katanga: "mężczyzna zawsze sam rozstrzyga swoją przyszłość. Nie na odwrót."
00:22:36przeczytałam
00:22:37Kutanga
tak, mam bardzo niewygórowane poczucie humoru :D
Riaan van Vuuren
Temat: Re: Perełki z forum Wto 17 Maj 2016, 00:37
KUTANGA (ang. dingus)
Nathair V. Rosier
Temat: Re: Perełki z forum Sro 18 Maj 2016, 22:23
Pierun napisał:
[22:20:32] Porunn Fimmel : nie kupujcie biustonoszów kiedy przybędą dni morza czerwonego, bo później są za duże
Ciocia dobra rada :D
Mikhail Asen
Temat: Re: Perełki z forum Sob 21 Maj 2016, 10:10
Riaan van Vuuren napisał:
Przede wszystkim, to z twarzy Jonathan wygląda trochę jak pawian.
Kocham Jonathana, kocham jego wizerunek, ale to zrobiło mój dzień <3
Alex Hall
Temat: Re: Perełki z forum Pon 23 Maj 2016, 19:37
Pryjor napisał:
- Ustawił się facet, nie ma co. Ludzie go lubią, a niektóre laski robią do niego maślane oczy. Do niego, geja. - i tu wybuchnął śmiechem, głośnym i dudniącym, bo to dla niego był zajebisty żart. To alkohol uderzył mu do głowy i poprawił mu nastrój. Prior aż zgiął się w pół i rechotał z nutą rozpaczy w głosie.
cała ta sesja jest goldem, ale ten konkretny fragment szczególnie mnie urzekł <3