IndeksIndeks  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share

Oceń avatar

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 32  Next
AutorWiadomość
Ben Watts
Ben Watts

Oceń avatar - Page 6 Empty
PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 6 EmptyCzw 13 Sie 2015, 22:43

milijon, to zdjęcie jest piękne.
Charlie Allison
Charlie Allison

PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 6 EmptyCzw 13 Sie 2015, 22:45

Zdecydowanie jeden z lepszych 10
Sebastian Machiavelli
Sebastian Machiavelli

PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 6 EmptyCzw 13 Sie 2015, 22:47

8, bo jest naprawdę ładny, ale czegoś mi brakuje jednak! Ah, wiem, RAMKA!
Gilgamesh von Grossherzog
Gilgamesh von Grossherzog

PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 6 EmptyPią 14 Sie 2015, 20:02

Znam Sebe na tyle,że avatar jest dla mnie pięknie groteskowy, więc wyładuje bardzo zasłużone 10 >:c
Charlie Allison
Charlie Allison

PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 6 EmptyPią 14 Sie 2015, 20:28

Zdecydowanie jeden z twoich lepszych, tylko czemu Gross ma na policzku krew/keczup? :D 9
William Lewis
William Lewis

PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 6 EmptyPią 14 Sie 2015, 21:34

Przyznam, że najlepszy do tej pory, w końcu mogę dać zasłużone 10, bo nie mam do czego się przyczepić, a niektóre z poprzednich były naprawdę ... kiepskie, nie pasujące xd Więc ciesz się maksem i bardzo ładnie Charlie w krótkich włosach~
Daemon Blackrivers
Daemon Blackrivers

PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 6 EmptyPią 14 Sie 2015, 22:47

Tom ma ogrom fajnych zdjęć. W sumie nawet i ty już miewałeś lepsze. Ale to Tom - każdy go uwielbia, za rolę Lokiego. Daję więc dyszkę. Co się będę ograniczać. xD
Carmen Luminous
Carmen Luminous

PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 6 EmptyPią 14 Sie 2015, 23:00

Na jego widok mocniej bije mi serducho.

10+!
Dimitr Cronström
Dimitr Cronström

PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 6 EmptyPią 14 Sie 2015, 23:18

Miljon. Możesz teraz bez problemu iść szukać racjonalnych mężczyzn, którzy nie są profesorami ;x
Charlie Allison
Charlie Allison

PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 6 EmptySob 15 Sie 2015, 18:12

Jestem fanką Koperka i nie lubuję cię, że zmieniłeś wizerunek ;x
Ale niech będzie, ten pan też jest przystojny, masz 7
Jason Snakebow
Jason Snakebow

PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 6 EmptySob 15 Sie 2015, 20:25

10, bardzo mi się podoba ta delikatność :)
Ingrid Skarsgard
Ingrid Skarsgard

PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 6 EmptySob 15 Sie 2015, 22:43

Całkiem całkiem ;)
8/10
Jason Snakebow
Jason Snakebow

PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 6 EmptyNie 16 Sie 2015, 23:15

10/10

Wyjątkowo mroczny..a mrok kusi :)
Envy Pride
Envy Pride

PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 6 EmptyWto 18 Sie 2015, 18:28

Z racji że czorno-biołe avatary to moja ciemna strona mocy, a avatar wyglądem mi pasuje wręcz do charakteru postaci, to strzelę aż dumne 9 :D
Wanda Whisper
Wanda Whisper

PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 6 EmptySro 19 Sie 2015, 18:10

Ojapieprze. Milion. Serio. Cudowny. Zwłaszcza, że znowu oglądam AHS.
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Oceń avatar   Oceń avatar - Page 6 Empty

Oceń avatar

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 6 z 32Idź do strony : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 32  Next

Similar topics

-
» Oceń avatar
» Oceń podpis
» Skala ocen
» Co mówi avatar?