|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość
| Temat: Re: Oceń avatar Czw 01 Paź 2015, 22:27 | |
| Wybitnie mi się nie podoba, wygląda jak taka wystraszona mała dziewczynka, i to nie chodzi tylko o te oczy, tylko bardziej rozdziawione usta, które po prostu...składając wszystko w całość ogromnie psują efekt. Jak ogólnie lubię takie dziwactwa, to jestem w tym wypadku na nołp. 3/10, bo ładne kolory i plus za oryginalność. |
|
| |
Akira Cadnik
| Temat: Re: Oceń avatar Pią 02 Paź 2015, 18:26 | |
| Kto nie lubi Angeliny Jolie? Wygląda tu zniewalająco, a biała rameczka tylko dopełnia efekt. Dycha. |
|
| |
Envy Pride
| Temat: Re: Oceń avatar Pią 02 Paź 2015, 23:40 | |
| Avatar, poza tym że sam w sobie jest naprawdę dobry, ma jeszcze dwa ogromne plusy, od których jako facet nie jestem w stanie oderwać wzroku. Więc idąc starym sposobem marudowych mędrców, wstawiam zgrabne 10/10 |
|
| |
Peter Forrester
| Temat: Re: Oceń avatar Sob 03 Paź 2015, 13:39 | |
| Całkiem niezły, ale jakoś bez szału. Chociaż i tak lepszy niż poprzedni, dlatego 8! |
|
| |
Gość
| Temat: Re: Oceń avatar Nie 04 Paź 2015, 20:37 | |
| Ostatnio na mnie nawrzeszczano, więc 10. |
|
| |
Porunn Fimmel
| Temat: Re: Oceń avatar Pon 05 Paź 2015, 01:26 | |
| Przypomina mi tutaj ta laska moją znajoma, totalnie ;D. Ale jakoś tamten avatar podobał mi się bardziej. 7/10 |
|
| |
Blake Blackwood
| Temat: Re: Oceń avatar Czw 08 Paź 2015, 11:43 | |
| Nadal wolałabym jednak widzieć twarz, ale mocne 8 za kolory i za ramoneskę, która jest niemal identyczna jak moja osobistą ;) |
|
| |
Melanie Moore
| Temat: Re: Oceń avatar Czw 08 Paź 2015, 17:56 | |
| Uwielbiam ten wizerunek <3 Wydaje się trochę nie wyraźne, no i gdzie jest ramka?! Dam Ci osiem
Obróć i masz nieskończoność, to bardzo cudowna liczba :3 |
|
| |
Gloria O'Loughlin
| Temat: Re: Oceń avatar Czw 08 Paź 2015, 18:39 | |
| Lubie bardzo, dyszka i pasuje mi na Melcie :> |
|
| |
Envy Pride
| Temat: Re: Oceń avatar Czw 08 Paź 2015, 19:20 | |
| Mam uraz do tego wizerunku, stąd też ocena zdecydowanie zaniżona z założenia. Ale podoba mi się jej wyraz twarzy i to że nie widać aż tak że jej brwi żyją własnym życiem. Lecz moim zdaniem za jasny - aż trochu razi po oczach.
Stąd też niestety (cały czas biorąc pod uwagę że to ten wizerunek) to będzie 4/10 ._. |
|
| |
Blake Blackwood
| Temat: Re: Oceń avatar Sob 10 Paź 2015, 00:33 | |
| Jako, że Petersa kocham, uwielbiam itp itd dalabym 10. Jako, że mi go nie chciałeś oddać dam 9. Jako, że tu jest do siebie mało podobny, dam 8. Ale i tak jest dużo lepszy niż poprzedni. :3 |
|
| |
Porunn Fimmel
| Temat: Re: Oceń avatar Pon 12 Paź 2015, 18:33 | |
| Hmmm, ostatni wydawał się znacznie ładniejszy! Tutaj jest do siebie nie podobna mam wrażenie. Ale daję 7! |
|
| |
Gość
| Temat: Re: Oceń avatar Pon 12 Paź 2015, 19:11 | |
| Zdjęcie niby ładne, ale kolory mi się strasznie nie podobają + nie oddaje temperamentu Pieruna, miałaś milion razy lepsze avatary! 4. |
|
| |
Dorian Whisper
| Temat: Re: Oceń avatar Wto 13 Paź 2015, 21:35 | |
| Ona ma tyle ładnych zdjęć! Jakoś mi się nie wpasowuje w klimat forum :c. Rower? Ale w sumie to mugolak... Hm, 7/10 bo niewyraźny. |
|
| |
Riaan van Vuuren
| Temat: Re: Oceń avatar Sro 14 Paź 2015, 17:19 | |
| Pedowzrokieeeem obdarowywuuuujeeeeeesz mnieeeeeee! :D Jasny tak bardzo, że aż boli. 6/10 |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Oceń avatar | |
| |
|
| |
|