|
|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Tanesha Hanyasha
| Temat: Re: Wróżbiarstwo 77 - 78' Pon 17 Sie 2015, 16:22 | |
| To ja dopisuję Taneshę skoro Tanja będzie : D Również może być siłą z korytarza (nawet byłoby śmiesznie gdyby wpierw zagoniła Tanję a potem Taneshę, przekonana, że ta jej uciekła z klasy). |
| | | Eric Henley
| Temat: Re: Wróżbiarstwo 77 - 78' Wto 18 Sie 2015, 18:30 | |
| Eric Henley, niby wciągnięty siłą z korytarza, ale herbatka okazała się całkiem wporzo ;) |
| | | Charlie Allison
| Temat: Re: Wróżbiarstwo 77 - 78' Wto 18 Sie 2015, 19:03 | |
| Charlie Allison, dobrowolnie. |
| | | Gość
| Temat: Re: Wróżbiarstwo 77 - 78' Wto 18 Sie 2015, 22:10 | |
| - Cytat :
- Klasa V:
- Riaan van Vuuren
Klasa VI: - Porunn Fimmel - Aria Fimmel - Cynthia Harpadóttir - Katerina E. Argent - Antonija Vedran - Aristos Lacroix - Tanja Everett - Eric Henley
Klasa VII: - Rosalie Rabe - Gwen Scrimgeour - Ben Watts - Anthony Gallagher - Deamon Blackrivers - Jasmine Vane - Lucas Shaw - Jason Snakebow - Gilgamesh von Grossherzog - Tanesha Hanyasha - Charlie Allison
Zostaniecie podzieleni na grupy, gdyż będzie chaos, jak przyjdą mi na zajęcia 20 osób na raz! Nie, żebym narzekała, ale to raczej dla komfortu pisania mojego i Waszego xD. - Cytat :
- Grupa I:
- Katherina E. Argent - Aristos Lacroix - Tanja Everett - Eric Henley - Rosalie Rabe - Ben Watts - Gwen Scrimgeour - Anthony Gallagher - Tanesha Hanyasha
Grupa II: - Porunn Fimmel - Aria Fimmel - Cynthia Harpadóttir - Antonija Vedran - Deamon Blackrivers - Jasmine Vane - Jason Snakebow - Gilgamesh von Grosherzog
Grupa III - Lucas Shaw - Riaan Van Vuuren - Charlie Allison - - - Grupa pierwsza. Zajęcia rozpoczną się 24.08. Czas na odpis będzie wynosił od 3 do 4 dni, w zależności jak dużo będziecie mieli sesji. Chętni już mogą powoli schodzić do sali wróżbiarstwa. - za ładny udział w zajęciach przewiduję fasolki lub jeśli ktoś będzie chciał, to 1 pt w statystykach do wrózbiarstwa. |
| | | Gość
| Temat: Re: Wróżbiarstwo 77 - 78' Wto 25 Sie 2015, 13:04 | |
| Jeśli jeszcze można (w sumie w grupie III miejsca niby jeszcze są), to Adrien też. Dobrowolnie, dla śmieszków. #zapłon |
| | | Melanie Moore
| Temat: Re: Wróżbiarstwo 77 - 78' Wto 25 Sie 2015, 14:13 | |
| Melanie Moore jeszcze może?! Do III grupy ~ Zapisała się bo nie wiedziała na co się pisze, więc tak w ciemno. Teraz wróżbiarstwo traktuje jako przyjemne zajęcie dodatkowe. |
| | | Claire Annesley
| Temat: Re: Wróżbiarstwo 77 - 78' Sob 05 Wrz 2015, 16:22 | |
| Można jeszcze? (karta napisana tak późno ;-; ) Claire chodzi, bo lubi, a lubi, bo ma matkę jasnowidza i w interpretowanie przeróżnych wizji (tych jasnowidzowych, jak i wróżbiarstwa, nazwijmy to, tradycyjnego) bawiła się od dziecka. |
| | | Resa Anderson
| Temat: Re: Wróżbiarstwo 77 - 78' Sob 05 Wrz 2015, 17:46 | |
| Właśnie, można? Jestę jasnowidzę i bardzo mi na tym zależy :D |
| | | Maghnus Mulciber
| Temat: Re: Wróżbiarstwo 77 - 78' Wto 22 Wrz 2015, 18:08 | |
| Maghnus Mulciber (VII rok ofc), w ramach szlabanu |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Wróżbiarstwo 77 - 78' | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|