Gość
| Temat: Piernik - Gołąb Pocztowy Xandrii Nie 16 Sie 2015, 12:43 | |
| Piernik jest gołębiem pocztowym, którego wyszkoliła sama Xandria. Oczywiście musiał się dopasować do swojej właścicielki i nosi ubrania z najwyższej półki ze sklepu dla gołębi. Jest przekonany do swojej wyższości, ale tak naprawdę ma orzeszek zamiast mózgu i nie omieszka zrzucić bomby na uczniów podczas lotu. Zawodowy lotnik i snajper. Strzeżcie się i uciekajcie, jeśli wam życie miłe. |
|
Redaktor
| Temat: Re: Piernik - Gołąb Pocztowy Xandrii Nie 23 Sie 2015, 17:32 | |
| Rych, tyk, łubudu. Na biurku wylądował gorący, poranny Prorok codzienny. Oj, działo się! Klik |
|
Gość
| Temat: Re: Piernik - Gołąb Pocztowy Xandrii Sob 26 Gru 2015, 22:37 | |
| Bourbon zapukał kilkukrotnie w okienko gabinetu pani psor od wróżbiarstwa i pokręcił głową na boki w oczekiwaniu aż ktoś go wpuści i weźmie tego cholernego kwiatka zwanego czerwoną różą i przypięty do niego liścik. - Cytat :
- Kochana Xandrio!
Czy uczyniłabyś mi tą przyjemność i zostałabyś mą parą na balu?
Tak wiem, pisze jak gówniarz. Victor |
|
Gość
| Temat: Re: Piernik - Gołąb Pocztowy Xandrii Sob 26 Gru 2015, 23:43 | |
| Szczwana bestia. Victor zrobił jak kobieta rzekła. Kupił ładną sukienkę, idealnie pasującą do Xandrii, kupił też i ten diadem coby kobietka błyszczała i oślepiała innych swym nieskazitelnym blaskiem. Wszystko zaś zapakował w ładny chyba papier i wykorzystując znów swą sowę posłał ją wieczorną porą do Pani Romulus. - Cytat :
- Xandrio.
Mam nadzieję, że sukienka sprosta Twym oczekiwaniom. Nadzieję mam również, że w mym towarzystwie nudzić się nie będziesz. Jak za starych dobrych czasów. Przybędę o 19. Z butelką pełną procentów. Na rozgrzewkę. Victor |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Piernik - Gołąb Pocztowy Xandrii | |
| |
|