Jeśli masz problem ze znalezieniem avatara lub chciałbyś poprosić o jego obróbkę, napisz śmiało a ktoś z naszych grafików wśród urzędników na pewno pomoże : )
Anastasia Cassidy
Temat: Re: Wizerunki Czw 10 Lip 2014, 19:27
Ja mam problem, nie umiem sobie go obrobić ;c Byłabym wdzięczna za zrobieniem mi avatarka, najlepiej z tego:
Jakby ktoś miał 5 min to mógłby machnąć na avatarze Irytka adres naszego forum? Na wypadek, gdyby komuś się spodobał. Jesteśmy tak genialni, że lepiej zaklepać sobie tę fotę, mistrzostwo z rąk Dantego Shepherda czy jak mu tam się zwało :D
Gilbert Nilsson
Temat: Re: Wizerunki Pią 12 Gru 2014, 22:50
Och, skoro jest już taki temat to chętnie tu napiszę :D Potrzebuję jakiegoś nowego wizerunku dla Gilberta, bo ten obecny nie ma prawie w ogóle zdjęć na avki. Przeszukałam bardzo dużo mężczyzn i wielu modeli, znalazłam jeden ideał, ale on też nie ma zdjęć na avatar.
Jakby ktoś miał 5 min to mógłby machnąć na avatarze Irytka adres naszego forum? Na wypadek, gdyby komuś się spodobał. Jesteśmy tak genialni, że lepiej zaklepać sobie tę fotę, mistrzostwo z rąk Dantego Shepherda czy jak mu tam się zwało :D
Hahaha! Mistrzostwo.... XD Jak widzę ten crepi awek, to nie mogę się przestać śmiać.
A ja tymczasem szukam jakiegoś wizerunku na Dantego :c Meh