|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Melanie Moore
| Temat: Re: M.M. Wto 14 Lip 2015, 20:30 | |
| 1) Cudownie :)
2) Nawet nie chciałabym, żeby Mel była ta wybitną. Jak najbardziej taki typ ucznia do niej pasuje, ale jednak nie zrezygnuje z zajęć cokolwiek się z profesorem nie wydarzy (tylko co to będzie?).. bo chociaż wydaje się, że nie idzie jej cudownie to jednak bardzo je lubi i chętnie się pojawia z chęcią rozwoju w tej dziedzinie. PS. Co to za jakieś podejrzane skojarzenia do MM? |
| | | Harry Milton
| Temat: Re: M.M. Wto 14 Lip 2015, 20:44 | |
| - Melanie Moore napisał:
- 1) Cudownie :)
2) Nawet nie chciałabym, żeby Mel była ta wybitną. Jak najbardziej taki typ ucznia do niej pasuje, ale jednak nie zrezygnuje z zajęć cokolwiek się z profesorem nie wydarzy (tylko co to będzie?).. bo chociaż wydaje się, że nie idzie jej cudownie to jednak bardzo je lubi i chętnie się pojawia z chęcią rozwoju w tej dziedzinie. PS. Co to za jakieś podejrzane skojarzenia do MM? 2) Na dniach wyjdzie nowe Lustro oraz (mam nadzieję) Prorok Codzienny, tam będzie wszystko opisane dokładnie :) Ps. Skojarzenia do skrótu używanego w stosunku do innego gracza, z innego forum, gdzie spędziłem szmat czasu :) |
| | | Melanie Moore
| Temat: Re: M.M. Wto 14 Lip 2015, 20:58 | |
| 2) Rozumiem :D No to czekam z niecierpliwością, w tym czasie relacje będą uzupełnione.
^^ |
| | | Gość
| Temat: Re: M.M. Sro 23 Wrz 2015, 21:58 | |
| PRZYCHODZĘ.
Może hejty? Nie lub mnie, uważaj, że jestem oszustem. Albo że po prostu jestem gópi. Po prostu niech to nie będą dość... pozytywne relacje, chyba że masz pomysł na coś innego. Nie odrzucaj mnie. 8) |
| | | Melanie Moore
| Temat: Re: M.M. Czw 24 Wrz 2015, 10:36 | |
| Jak mam Cie nie odrzucać skoro sam tego chcesz Ty gópku :D Tylko z jakiej racji mogłaby go za takie uważać hm? W końcu z Kruczkami jako tako się dogaduje, ewentualnie to kieeedyś tak mogli mieć mały problem i od tamtej pory powstała kruczo-puchońska nienawiść. Fakt brakuje mi trochę negatywów, chyba za bardzo wszystkich kocham. Tylko nie mam pomysłów na "dlaczego?" :c |
| | | Gość
| Temat: Re: M.M. Czw 24 Wrz 2015, 11:03 | |
| Nie, wtedy mnie przyjmujesz tylko w tym negatywnym sensie. :C Pomyślmy. Kiedyś mogli się dogadywać, takie koleżeńskie relacje. Ale potem... Może jakiś głupi kawał, przez który się na niego obraziła? ALBO. Coś jej zaginęło i ktoś puścił plotkę, że Logan to ukradł? Ale on tego nie zrobił, jednak nijak dało się to wytłumaczyć. I od tej pory mają hejty. :| |
| | | Melanie Moore
| Temat: Re: M.M. Nie 27 Wrz 2015, 11:40 | |
| Hejty zawsze spoko xD za to pomysł z kradzieżą nawet dobry, gdyż Melcia nie lubi takich ludzi :c Od razu osądy i maltretowanie o oddanie jej... hm. Ma naszyjnik ze smoczą łuską, mógł jej zaginąć i o to mogła go oskarżyć. Jednak naszyjnik się odnalazł, ale i tak dalej będzie podejrzewać Logana o ten czyn. |
| | | Gość
| Temat: Re: M.M. Nie 20 Gru 2015, 13:53 | |
| Hm... Thalia jest typem osoby, która ma w nosie kolory mundurków i nie ocenia ludzi po statusie krwi, jednak podąża za "modą" tzw. ślizgoninielubiąpuchonów. Publicznie się z nimi nie pokazuje, a gdy nikt nie widzi potrafi się uśmiechnąć. Z Mel zna się z ONMS. Pech chciał, że prawie zawsze są dobierane w parę i muszą ze sobą współpracować. O dziwo,udaje im się, wychodzi to super świetnie, choć Thalia bardzo łatwo się denerwuje i gdy coś jej nie wychodzi to zaczyna przeklinać i staje się mniej przyjemna w obyciu. Mel mogłaby znać już receptę na uspokojenie Thali (oczywiscie tylko na lekcjach) i hm... dobrze im się współpracuje, ale poza tym odnoszą się do siebie z rezerwą. Hmmm? :D Dodaj coś od siebie. |
| | | Melanie Moore
| Temat: Re: M.M. Nie 20 Gru 2015, 13:59 | |
| Dla mnie super :D Do tego może coś charakterystycznego poza ONMS? Na zajęciach sie dogadują, ale przez tzw. slizgoninielubiąpuchonów i odwrotnie to na korytarzach udają, że się nie lubią w ogóle gdy są w swoim towarzystwie, taki typowy stereotyp i gra aktorska milion :D |
| | | Gość
| Temat: Re: M.M. Nie 20 Gru 2015, 14:06 | |
| Thali jest trudno sie z kimś zaprzyjaźnić. To oczywiste, że publicznie się do siebie nie przyznają, ale gdy nikt nie widzi to jakoś się dogadują :) |
| | | Melanie Moore
| Temat: Re: M.M. Nie 20 Gru 2015, 14:15 | |
| |
| | | Jon Morensen
| Temat: Re: M.M. Nie 27 Gru 2015, 17:29 | |
| Melkaaaa! Chcę relacje, myślę, że niech będą pozytywne, o! Ale trochę, troszeczkę pokomplikowane, nie wiem tylko w jaki sposób. Chyba, że wroga jakiegoś potrzebujesz? |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: M.M. | |
| |
| | | |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |