|
| Hey, ek is Riaan! Lekker om jou te ontmoet! | |
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość
| Temat: Re: Hey, ek is Riaan! Lekker om jou te ontmoet! Sro 02 Wrz 2015, 18:15 | |
| Miałeś mnie nie lubić, pamiętam (to chyba byłeś ty) więc przyszłam po bycie nie lubianą o nie wiem za co może za lenistwo, albo nie wiem |
| | | Riaan van Vuuren
| Temat: Re: Hey, ek is Riaan! Lekker om jou te ontmoet! Pią 04 Wrz 2015, 15:24 | |
| To nie Ciebie miałem nie lubić, tylko Jasona :P Aaaalee Riaan nie rozumie sarkazmu, ani ironii więc może Cię mylnie posądzać o to, że go nie lubisz jak wyjeżdżasz mu z jednym z powyższych. ;) |
| | | Gość
| Temat: Re: Hey, ek is Riaan! Lekker om jou te ontmoet! Pią 04 Wrz 2015, 15:29 | |
| o na początku mogłaby mu to próbować wytłumaczyć, ale widząc, że i tak nic z tego nie rozumie załamałaby rączki |
| | | Riaan van Vuuren
| Temat: Re: Hey, ek is Riaan! Lekker om jou te ontmoet! Pią 04 Wrz 2015, 15:40 | |
| I od tamtej pory Riaan myśli, że go obrażasz :D |
| | | Gość
| Temat: Re: Hey, ek is Riaan! Lekker om jou te ontmoet! Pią 04 Wrz 2015, 15:49 | |
| |
| | | Gość
| Temat: Re: Hey, ek is Riaan! Lekker om jou te ontmoet! Sob 05 Wrz 2015, 02:19 | |
| Szukam dobrego kumpla z którym połączy mnie zamiłowanie do sportu i rywalizacji. Dobrze trafiłem? |
| | | Riaan van Vuuren
| Temat: Re: Hey, ek is Riaan! Lekker om jou te ontmoet! Pon 07 Wrz 2015, 12:44 | |
| No spoko, ja się zgadzam. Możemy się lubić, rywalizować itd :) |
| | | Claire Annesley
| Temat: Re: Hey, ek is Riaan! Lekker om jou te ontmoet! Sob 12 Wrz 2015, 21:44 | |
| Trochę egzotyki, chcę do kolekcji! :D |
| | | Riaan van Vuuren
| Temat: Re: Hey, ek is Riaan! Lekker om jou te ontmoet! Nie 13 Wrz 2015, 00:45 | |
| No dobrze, ale jaka to ma być relacja? |
| | | Claire Annesley
| Temat: Re: Hey, ek is Riaan! Lekker om jou te ontmoet! Nie 13 Wrz 2015, 13:23 | |
| Jeśli chodzi o Claire, Riaan na pewno by jej imponował - zarówno ze względu na charakter, umiejętności jak i samo pochodzenie. Annesley jest zwyczajną, wiejską dziewczyną, stąd pochodzący z szacownego rodu van Vuuren byłby dla niej jak taki bajkowy książę. To mogłoby ją z kolei trochę onieśmielać. Generalnie jednak na pewno chciałaby się od niego uczyć tropienia i polowania (choć preferuje raczej obserwowanie zwierząt niż ich mordowanie) i słuchać opowieści o tym, jak to się żyje w lepszym, bogatszym świecie. Nie wiem, jak bardzo zaangażowana miałaby to być relacja, jak Ty byś ją widział, ale z perspektywy Claire wyglądałoby to mniej więcej tak. :) |
| | | Riaan van Vuuren
| Temat: Re: Hey, ek is Riaan! Lekker om jou te ontmoet! Nie 13 Wrz 2015, 15:22 | |
| Podoba mi się Twój pomysł, :) Riaan z pewnością nie będzie rozumiał dlaczego onieśmiela Claire, na dodatek niechętnie opowiadał Ci o życiu arystokracji, bo sam niewiele w nim uczestnicy, zresztą to nudne. :D O naukę polowania czy tropienia zaczep go kiedyś na fabule. |
| | | Blake Blackwood
| Temat: Re: Hey, ek is Riaan! Lekker om jou te ontmoet! Czw 24 Wrz 2015, 13:28 | |
| Rihanna, szukam negatywów, pomożesz? ;) |
| | | Riaan van Vuuren
| Temat: Re: Hey, ek is Riaan! Lekker om jou te ontmoet! Czw 24 Wrz 2015, 13:55 | |
| Nie bardzo, bo nie widzę jak Riaan mógłby Cię nie lubić :P Nie masz nic przeciwko mugolakom, nie zadzierasz nosa, nie jesteś wredna ani kłótliwa. :D |
| | | Blake Blackwood
| Temat: Re: Hey, ek is Riaan! Lekker om jou te ontmoet! Czw 24 Wrz 2015, 14:03 | |
| No nie bądź taki! Zawsze można coś znaleźć! Możesz na przykład.... No dobra, nie wiem :( to pozytyw? |
| | | Riaan van Vuuren
| Temat: Re: Hey, ek is Riaan! Lekker om jou te ontmoet! Czw 24 Wrz 2015, 14:34 | |
| Może być, wspólnym łącznikiem naszej znajomości może być Claire. Riaan ją lubi, Ty jesteś jej koleżanką, więc czemu miałby nie lubić Ciebie? |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Hey, ek is Riaan! Lekker om jou te ontmoet! | |
| |
| | | | Hey, ek is Riaan! Lekker om jou te ontmoet! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |