|
| |
Kiedy? When? Cuándo? Wann? Kogda? (i gdzie) | Pierwsza połowa lipca | | 2% | [ 1 ] | Druga połowa lipca | | 2% | [ 1 ] | Pierwsza połowa sierpnia | | 11% | [ 5 ] | Druga połowa sierpnia | | 26% | [ 12 ] | Tylko w tygodniu | | 6% | [ 3 ] | Tylko weekendy | | 17% | [ 8 ] | Warszawa | | 23% | [ 11 ] | Gdzie indziej | | 2% | [ 1 ] | Bydgoski konwent | | 4% | [ 2 ] | Warszawski konwent | | 6% | [ 3 ] |
| Wszystkich Głosów : 47 | | |
| Autor | Wiadomość |
---|
Carmen Luminous
| Temat: Re: Marudne Randewu. Pią 07 Sie 2015, 00:08 | |
| |
| | | Rosalie Rabe
| Temat: Re: Marudne Randewu. Pią 07 Sie 2015, 00:13 | |
| |
| | | Ben Watts
| Temat: Re: Marudne Randewu. Pią 07 Sie 2015, 00:16 | |
| Człowiek wiking też się pojawi~ |
| | | Riaan van Vuuren
| Temat: Re: Marudne Randewu. Pią 07 Sie 2015, 01:03 | |
| |
| | | Severus Snape
| Temat: Re: Marudne Randewu. Pią 07 Sie 2015, 03:18 | |
| Spoko, jak zdąży mi wpaść hajsik to i ja wpadnę :D |
| | | Katerina E. Argent
| Temat: Re: Marudne Randewu. Pią 07 Sie 2015, 08:24 | |
| Co to za spotkanie marudne bez Rogacza? No żadne, więc ja też będę, a co. Nie pozbędziecie się mnie tak łatwo, hue hue ;>.
Btw. Ja wiem, że mamy jeszcze ze 3 tygodnie lekko, ale trzeba by pomyśleć o jakimś sposobie, by się porozpoznawać i wgl. Chyba, że wyznaczamy jedną personę, która będzie zbierać wszystkich i poda tel do siebie xD. Chociaż mnie rozpoznać łatwo. Nigdy nie było pomyłki. Plus wam to ułatwię i przyjadę w rogaczowej koszulce, a co.
I do planu bym dodała kalambury. Ciekawe jak sobie poradzicie na żywca wy cziterzy xD. |
| | | Gwendolyn Scrimgeour
| Temat: Re: Marudne Randewu. Pią 07 Sie 2015, 08:43 | |
| Bilet na pindolino kupiony, mknę jak szczała ~ niczym motomysz <;3( . )( . )~~ do Warszawy! |
| | | Cú Chulainn O'Connor
| Temat: Re: Marudne Randewu. Pią 07 Sie 2015, 12:31 | |
| Mam pewną propozycję co do rozpoznawania się - jako punkt zbiorczy najlepiej obrać Dworzec Centralny w Wawie. Ogarniać kto kiedy przyjeżdżamy i po kolei się odbieramy.
Mam również propozycję co do znaków rozpoznawczych - każdy zakłada coś ze swojego domu ;) krawat, koszulkę, whatever, możecie nawet napisać na koszulce "motherfucking slytherin", bylebyśmy się ogarnęli z jednego fandomu xd Niektórzy się znamy, niektórzy nie, więc jest chyba całkiem pomocne. Ja deklaruję niebieskie włosy i krawat z gryffindoru do spółki z koszulką. |
| | | Wanda Whisper
| Temat: Re: Marudne Randewu. Pią 07 Sie 2015, 12:56 | |
| |
| | | Lasarus Virolainen
| Temat: Re: Marudne Randewu. Pią 07 Sie 2015, 12:58 | |
| Transparent. Transparenty zawsze na propsie. Napiszmy wielkie "Hogwart Express, peron 9 i 3/4". Albo coś bardziej szałowego. Przez te upały nie mam pomysłu.
I shiit, nie mam nic Ślizgońskiego (przygryw życia). Mam tylko rogatą koszulkę z bambi. I koszulkę z pandą, ale panda się nie liczy. Założę bambi w takim razie. I może zawinę mamie pseudo-zielony szalik. Biedna ja, za biedna by kupować szalik Slytherinu lub krawat.
Ah! I nie wiem w sumie, ale się zapytam - jak bardzo przeszkadzałoby wam jakbym zabrała kamerę i zdeczko coś się uwieczniło ku pamięci? Zawsze uważałam, że filmy są nawet lepsze od zdjęć. To co? Zawsze potem mogę to zmontować w jakieś ładne video i porozsyłać do wszystkich. #Rogate_kamerzystka #nie_umie_w_klawisze #upały_mocno |
| | | Severus Snape
| Temat: Re: Marudne Randewu. Pon 17 Sie 2015, 00:14 | |
| Wróble, gołębie, jaskółki i inne szynszyle ćwierkają, że zjawię się w Wawie na Randewu! Postaram się ogarnąć coś zielonego, coby z rozpoznaniem mnie nie było problemu, choć już sam w sobie jestem dość charakterystyczny :D |
| | | Aristos Lacroix
| Temat: Re: Marudne Randewu. Pon 17 Sie 2015, 08:23 | |
| 792 666 263 - zapiszcie sobie ten szatański numer i dzwońcie, będę was ogarniać na dworcu. Co nie zmienia faktu, że absolutnie ODRADZAM spotykanie się na Centralnym, a kto częściej niż Vince rusza dupę poza Kraków, doskonale wie dlaczego. Punktem zbiorczym wyznaczyłabym jednak Hard Rock, albo ten taki dziwny zegar słoneczny przed PK. Jak ktoś nie wie gdzie to - zawsze można zrobić minę na biednego żuczka i poprosić przechodniów o wskazanie drogi. |
| | | Murphy Hathaway
| Temat: Re: Marudne Randewu. Pon 17 Sie 2015, 12:09 | |
| Popieram Ari albo najlepiej - na -1 w Złotych Tarasach jest taki mały placyk, zewnętrzny. Wkoło sa restauracje i jest tam zawsze (chyba :D) taki ekran. Kojarzycie? Hathaway sie oczywiście melduje! |
| | | Aristos Lacroix
| Temat: Re: Marudne Randewu. Pon 17 Sie 2015, 12:44 | |
| W Tarasach ludzi jeszcze więcej niż.na Głównym. |
| | | Wanda Whisper
| Temat: Re: Marudne Randewu. Pon 17 Sie 2015, 18:53 | |
| Merfi chyba chodziło o murek i przestrzeń na dworze, gdzie znajdują się schodki, pawilony i wejście do Rossmanna, haha. Tam nie ma zbyt wielu ludzi, więc mimo wszystko można się tam spotkać. Patelnia to też spoko opcja. No i hardrockowa gitarra.
Ari ma fałszywe pojęcie o położeniu Patelni. ;D/evan
Ja też mogę po kogoś wyjść, coś ogarnąć - od rana jestem dostępna także wystarczy dać znać. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Marudne Randewu. | |
| |
| | | |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |