Gość
| Temat: Jupiter. Sowa Aniołka. Wto 10 Mar 2015, 21:30 | |
| |
|
Sergie Lémieux
| Temat: Re: Jupiter. Sowa Aniołka. Sro 11 Mar 2015, 00:24 | |
| - Cytat :
Drogi kuzynie, Korespondencja z rodziną to dla mnie nowość, ale przypuszczam, że dogryzanie jest normą. Dlatego idź do diabła. Radze sobie świetnie, tylko wciąż leczę swoją ranną rękę, więc pisanie listu idzie ciężko. A jak tam u Ciebie? ~Sergie. P.S: Twojemu tacie? Nigdy nie kupowałem prezentu swoim krewnym, nawet ojcu! Arcadias się wszystkim zajmie, ja chwilowo nie mam ochoty z nikim się kontaktować. |
|
Sergie Lémieux
| Temat: Re: Jupiter. Sowa Aniołka. Sro 11 Mar 2015, 17:32 | |
| - Cytat :
Dam radę, podobno niedługo będzie całkiem sprawna. Cóż, posiadanie rodziny to coś wielkiego. Szczególnie, że chyba jesteś jedynym krewniakiem, który wie o moim istnieniu. Mój ojciec to idiota. No, ale już opowiadałem. Więc... miło mi to słyszeć. ~Sergie. P.S: Czy ja wiem, jak to jest "kochać"? Może po prostu Cię znoszę, bo nie wadzisz w żaden sposób. Spokojnie, żartuje. Ja nie pomogę w tej sprawie, podpowiem za to, abyś mu kupił jakiś alkohol. Spodoba się. |
|
Mistrzyni Alpacalipsa
| Temat: Re: Jupiter. Sowa Aniołka. Pon 23 Mar 2015, 22:38 | |
| Jeśli wyrażasz chęć uczestniczenia w evencie - proszę o odpowiedź zwrotną na PW, na konto MG. Więcej informacji wkrótce. |
|
Katerina E. Argent
| Temat: Re: Jupiter. Sowa Aniołka. Sob 18 Lip 2015, 11:28 | |
| Mała sówka wylądowała na parapecie okna. Po chwili podleciała do Michele'a i uszczypnęła go w dłoń, chcą zwrócić uwagę na siebie i na liścik przyczepiony do swojej nóżki. - Cytat :
- Michele,
Wiem, że od balu się nie odzywałam, ale potrzebuję twojej pomocy. Spotkajmy się po meczu nad jeziorem koło 16.
Buziaki, Katerina
PS. Mam nadzieję, że przyjdziesz pokibicować. |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Jupiter. Sowa Aniołka. | |
| |
|