IndeksIndeks  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share

Takie tam Dantusiowe

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Gość

Takie tam Dantusiowe - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Takie tam Dantusiowe   Takie tam Dantusiowe - Page 2 EmptyCzw 22 Sty 2015, 11:16

A gdzie ja?! ;c
Christopher Richardson
Christopher Richardson

PisanieTemat: Re: Takie tam Dantusiowe   Takie tam Dantusiowe - Page 2 EmptyCzw 22 Sty 2015, 15:17

Hmmm... Chcesz jakieś relki? ;]
Za negatywem jestem w razie czego, ale jak już wolisz :D
Thetis Morgenstern
Thetis Morgenstern

PisanieTemat: Re: Takie tam Dantusiowe   Takie tam Dantusiowe - Page 2 EmptyCzw 22 Sty 2015, 19:52

Cześć! Znajdzie się coś tutaj dla zabłąkanej duszy albo nawet dwóch? :D
Gość

PisanieTemat: Re: Takie tam Dantusiowe   Takie tam Dantusiowe - Page 2 EmptyPią 30 Sty 2015, 19:38

Relki uzupełnione, mam nadzieję, że nikogo nie ominąłem! Jeśli to zrobiłem, kopnijcie mnie tutaj lub na PW!

Chris, powiem szczerze, że rodowego wroga już mam, więc negatywów z tego względu nie chcę mieć kolejnego. Bo to jest nudne i nikomu niepotrzebne. Jeśli jednak upierasz się przy jakimś negatywie, to mogę zaproponować, że za czasów bycia prefektem Dante na czymś nakrył Chrisa. I dup. Naraził mu się.

Patrząc na Thetis... Pasuje mi tylko na jakąś pierwszą, niespełnioną miłość Dantego. Wiesz - przesiadywanie w bibliotece, robienie maślanych oczek i takie tam inne rzeczy :D
Amelia Bones
Amelia Bones

PisanieTemat: Re: Takie tam Dantusiowe   Takie tam Dantusiowe - Page 2 EmptyNie 01 Lut 2015, 15:03

Można w takim razie zrobić taki mały miks: wcześniej raczej za sobą nie przepadali, ostatnio trochę częściej ze sobą rozmawiają, ale nadal jakoś specjalnie nie szukają swojego towarzystwa, bo uważają, że zbyt dużo ich dzieli.
Thetis Morgenstern
Thetis Morgenstern

PisanieTemat: Re: Takie tam Dantusiowe   Takie tam Dantusiowe - Page 2 EmptyPią 06 Lut 2015, 10:52

Jeśli Thet jest jakąś tam niespełnioną miłością chłopaka, to ma on do niej mimo wszystko jakąś słabość. Możemy zrobić tak, że ta zła strona dziewczyny mogłaby to wykorzystywać i pakować go w kłopoty, tym samym w jakiś sposób psuć relacje Dantego z Jenny :D Co Ty na to? Będzie fun! :D
Gość

PisanieTemat: Re: Takie tam Dantusiowe   Takie tam Dantusiowe - Page 2 EmptyWto 24 Lut 2015, 04:48

Amelko i giteł :) Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, ale no... Jestem zakręcony!

Thet... Obecnie nie ma co psuć, bo nic nie ma, ale to tam... Hy :D Na przyszłość!
Gość

PisanieTemat: Re: Takie tam Dantusiowe   Takie tam Dantusiowe - Page 2 EmptyNie 03 Sty 2016, 00:28

Bum, aktualizuję na nowo. Przyjmę też inne Smerfy!
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Takie tam Dantusiowe   Takie tam Dantusiowe - Page 2 Empty

Takie tam Dantusiowe

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Marudersi :: 
Fasolkowo
 :: 
Archiwum
 :: Relacje i sowy