|
| Autor | Wiadomość |
---|
Gilbert Nilsson
| Temat: Relacje Gilberta Pon 29 Wrz 2014, 21:41 | |
| Pisać, nie gryzę ;) Thetis Morgenstern Była dziewczyna, osoba, z którą naprawdę był spory kawałek czasu. Był zmuszony zakończyć związek przez jej dziwną niestabilność emocjonalną. Tak naprawdę po prostu nie wiedział o jej chorobie. Dorcas Meadowes Gryfonka, która na piątym roku wpadła mu w oko. Jednak był to niefortunny moment - czas tuż przed SUMami, do których Dorcas sumiennie się przygotowywała. Zainteresowana bardziej nauka, aniżeli jakimś tam Gryfonem dziewczynka odesłała go z kwitkiem. Po kilku dniach ich relacje znów były przyjazne, jednak ktoś inny wyraźnie ich obserwował i robi to nadal, gotów w porę odegrać scenę zazdrości.
Ostatnio zmieniony przez Gilbert Nilsson dnia Nie 23 Lis 2014, 00:41, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Thetis Morgenstern
| Temat: Re: Relacje Gilberta Pon 10 Lis 2014, 20:54 | |
| Cześć! Chcę Cię zjeść :D A tak poważnie, może jakiś pomysł na relacje? :D |
| | | Dorcas Meadowes
| Temat: Re: Relacje Gilberta Wto 18 Lis 2014, 22:53 | |
| Przychodzę z szaloną propozycją, a co! Może Dor była kiedyś jego obiektem westchnień? Ale dała mu kosza? Nie mniej Black wciąż może jej wypominać, że Gilbert wodzi za nią spojrzeniem, a on tak naprawdę chciałby pożyczyć notatki z eliksirów czy historii magii, a nie to, co sobie Syriusz ubzdurał. |
| | | Gilbert Nilsson
| Temat: Re: Relacje Gilberta Czw 20 Lis 2014, 19:48 | |
| O, dawno nikt do mnie nie pisał w sprawie relacji :D Na początku pomyślałam sobie "ta, jasne..". Ale na szczęście doczytałam do końca i myślę,że może z tego wyjść kilka zabawnych sytuacji. Dlatego też się zgodzę. Ale to nie tak, że Gilbert był zadurzony, po prostu dostał chłopaczyna kosza i nawet tego nie przeżywał. Może tak być? ;)
Swoją drogą - nie mam żadnej relacji z facetami, drodzy koledzy, może ktoś się skusi? :D |
| | | Dorcas Meadowes
| Temat: Re: Relacje Gilberta Sob 22 Lis 2014, 23:03 | |
| Jak najbardziej! Prawdę powiedziawszy mogłoby to być i rok temu (czyli jak oboje byli na piątym roku), Dor były w głowie sumy a nie Gryfoni, tak więc Gil dostał kosza i choć jakoś specjalnie nie zmieniło to ich relacji (podąsał się i mu przeszło jak pisałeś), to jednak Łapa mógł sobie to ubzdurać i wszędzie widzieć właśnie takie, a nie inne zainteresowanie Gilberta Dor, co oczywiście jest wyssane z palca : > |
| | | Gość
| Temat: Re: Relacje Gilberta Nie 18 Sty 2015, 11:47 | |
| |
| | | Gilbert Nilsson
| Temat: Re: Relacje Gilberta Czw 22 Sty 2015, 21:30 | |
| Proponuję razem być podatnymi na wszelkiego rodzaju używki :D dodatkowo mogę próbować przekonać cię do alkoholu. To nie będzie urocza relacja, bo mam na myśli coś w rodzaju przyjaciół, którzy szlajają się po nocach, a po imprezie budzą się gdzieś nad jeziorem. Do tego wspólne śpiewanie, co ty na to? ;> albo mogę ci przygrywac. No i rozmowy o sensie życia. |
| | | Gość
| Temat: Re: Relacje Gilberta Czw 22 Sty 2015, 21:43 | |
| I uroczej nie oczekuje! Super, mi pasuje xD haha, to nawet lepiej niż się spodziewałam, serio, bo ja tragiczna jestem w wymyślaniu relacji
jak otworzy przed nim usta i zaśpiewa to już postęp ;p
|
| | | Gilbert Nilsson
| Temat: Re: Relacje Gilberta Czw 22 Sty 2015, 21:48 | |
| Wystarczy, że mu się pochwalisz, ze umiesz, a on już to z Ciebie wyciągnie :D taki psychol muzyczny nie popuści i będzie musiał usłyszeć jak śpiewa |
| | | Gość
| Temat: Re: Relacje Gilberta Czw 22 Sty 2015, 21:53 | |
| trzeba będzie chyba użyć siły hahah bo to dziewczę śpiewa jedynie pod prysznicem, gdy nikogo nie ma w zasięgu metrów
chyba, że podsłucha jak sobie podśpiewuje pod nosem gdzieś na błoniach, zdarza się xD |
| | | Gilbert Nilsson
| Temat: Re: Relacje Gilberta Czw 22 Sty 2015, 22:04 | |
| W takim razie wejdę pod twój prysznic ;> |
| | | Gość
| Temat: Re: Relacje Gilberta Czw 22 Sty 2015, 22:09 | |
| licz się z niezłym kopniakiem! hahaha może nie wygląda ale umie przywalić :P |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Relacje Gilberta | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |